Πρέβεζα: Σε ετοιμότητα ο Δήμος Πρέβεζας μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού σε Παιδικό Σταθμό- Πρέβεζα: Σε ετοιμότητα ο Δήμος Πρέβεζας μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού σε Παιδικό Σταθμό- | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Σε ετοιμότητα ο Δήμος Πρέβεζας μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού σε Παιδικό Σταθμό-

Ψυχραιμία και τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων ζητά ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Γιάννης Δαρδαμάνης

Την ενεργοποίηση του "μηχανισμού" που έχει δημιουργήσει ο Δήμος Πρέβεζας προκάλεσε επιβεβαιωμένο κρούσμα σε εργαζόμενη Παιδικού Σταθμού.

Το περιστατικό σχετίζεται με γνωστή συρροή, ενώ σύμφωνα με τον Γενικό Συντονιστή Διαχείρισης Κρουσμάτων COVID 19 του Δήμου Πρέβεζας αντιδήμαρχο Γιάννη Δαρδαμάνη, άμεσα ακολουθήθηκε όλη η διαδικασία που προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Θετικό επίσης προς την αποφυγή περαιτέρω διασποράς του ιού είναι το γεγονός ότι οι Παιδικοί Σταθμοί θα παραμείνουν κλειστοί και την επόμενη εβδομάδα.

Όπως δήλωσε ο κ. Δαρδαμάνης στη Δημοτική Ραδιοφωνία υπάρχει πιστή εφαρμογή των υγειονομικών πρωτοκόλλων στον Δήμο τα οποία θα γίνουν ακόμη πιο αυστηρά με απολύτως προκαθορισμένα ραντεβού στο Δημαρχείο, ενώ έχουν προγραμματιστεί και πάλι απολυμάνσεις σε δημοτικά κτίρια.

Ο Αντιδήμαρχος Πρέβεζας απευθύνει έκκληση στους πολίτες να τηρούν πιστά τα μέτρα, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι με την προσπάθεια όλων η περιοχή μας θα έχει τις μικρότερες δυνατές απώλειες από την πανδημία και θα καταφέρει να κάνει ένα δυναμικό ξεκίνημα μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες.
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Σε ετοιμότητα ο Δήμος Πρέβεζας μετά τον εντοπισμό κρούσματος κορονοϊού σε Παιδικό Σταθμό-
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 5901036012262450182
Σχόλια
item