Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Το ταξίδι στην Αίγυπτο που προκάλεσε αντιδράσεις και το χλιδάτο ξενοδοχείο

Μακριά από την Ελλάδα βρίσκονται τις τελευταίες ώρες η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και ο Βασίλης Σταθοκωστόπουλος και ζουν τον έρωτά τους!

Μπορεί να βρισκόμαστε εν μέσω του τρίτου lockdown και κάθε ημέρα τα νέα κρούσματα κορονοϊού να κυμαίνονται σε υψηλά επίπεδα, ωστόσο το αγαπημένο ζευγάρι της εγχώριας showbiz δεν πτοήθηκε, μάζεψε βαλίτσες και ταξίδεψε στην Αίγυπτο και συγκεκριμένα στο Κάιρο

Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου από την πρώτη στιγμή – κυριολεκτικά από την ώρα που βρέθηκε στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος – άρχισε να ανεβάζει Stories και φωτογραφίες από το ξεχωριστό ταξίδι της με τον αγαπημένο της. 

Η πληθωρική παρουσιάστρια και ο γοητευτικός επιχειρηματίας έφτασαν λίγο μετά το μεσημέρι της Δευτέρας στην Αίγυπτο και μέσα από τα social media μας έκαναν ξενάγηση στο άκρως χλιδάτο ξενοδοχείο, που θα τους φιλοξενήσει τις τελευταίες ημέρες. 

Όπως θα δεις στο βίντεο, η θέα σου κόβει την ανάσα, ενώ το εσωτερικό της σουίτας του ζευγαριού χαρακτηρίζεται από χλιδή και άνεση.

Μάλιστα, το βράδυ της Δευτέρας το ζευγάρι γιόρτασε εκεί και τα γενέθλια του επιχειρηματία, με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο να σβήνει την τούρτα του έχοντας στο πλευρό του, την αγαπημένη του.

Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:05
Πρόγραμμα Αναπαραγωγής Βίντεο
00:00
00:05

Βέβαια, όπως ακριβώς και πριν μερικές εβδομάδες, όπου η Κωνσταντίνα και ο Βασίλης βρέθηκαν στον Παρνασσό, έτσι και τώρα δεν έλειψαν οι αντιδράσεις από τους followers της. Η παρουσιάστρια για ακόμη μια φορά “έφαγε” κράξιμο για το ταξίδι της στο εξωτερικό, εν μέσω lockdown με τους διαδικτυακούς της φίλους να μην της χαρίζονται. Ωστόσο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου τους απάντησε, δείχνοντας τα δύο αρνητικά τεστ κορονοϊού που έκανε στο ταξίδι της. (Διάβασε εδώ περισσότερα)

epirusblog.gr
5 of 5
Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλος: Το ταξίδι στην Αίγυπτο που προκάλεσε αντιδράσεις και το χλιδάτο ξενοδοχείο
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8747316499383128296
item