Πυρά από την αντιπολίτευση σε Ερντογάν: Εγκαταλείπει τους Τουρκοκύπριους για να τα βρει με την Ελλάδα Πυρά από την αντιπολίτευση σε Ερντογάν: Εγκαταλείπει τους Τουρκοκύπριους για να τα βρει με την Ελλάδα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πυρά από την αντιπολίτευση σε Ερντογάν: Εγκαταλείπει τους Τουρκοκύπριους για να τα βρει με την Ελλάδα

«Πυρά» από την αντιπολίτευση δέχεται τις τελευταίες μέρες ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν για τους χειρισμούς του στην εξωτερική πολιτική. 

Συγκεκριμένα, η πρόεδρους του «Καλού Κόμματος», Μεράλ Ακσενέρ, κατηγόρησε τον Τούρκο Πρόεδρο ότι εγκαταλείπει τους Τουρκοκύπριους προκειμένου να τα βρει με την Ελλάδα, τους Αδελφούς Μουσουλμάνους για τον Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι, και τους Παλαιστίνιους για το Ισραήλ, υποστηρίζοντας, παράλληλα, ότι ο Ερντογάν επιχειρεί στροφή 180 μοιρών στην εξωτερική του πολιτική. 

«Κάθε κρίση και κάθε πόνος έχει αξία για τον κ. Ερντογάν, μόνο αν μπορεί να γίνει η πολιτική του εκμετάλλευση. Έτσι, στη συνέχεια της διακυβέρνησής του μπορεί να χρειαστεί να συνομιλήσει και να σφίξει τα χέρια με Ισραήλ και Αίγυπτο. 

Τότε λοιπόν δεν έχουν καμία αξία ούτε η Γάζα, ούτε η πλατεία Ραμπιά, αλλά ούτε το Μαβί Μαρμαρά. 

Έρχεται ας πούμε η ανάγκη συμφωνίας με την Ελλάδα, τότε για τον κ. Ερντογάν δεν έχουν αξία ούτε τα αδέλφια μας στην Κύπρο, αλλά ούτε η υπόθεση της Κύπρου» ανέφερε χαρακτηριστικά η κ. Ακσενέρ.


epirusblog.gr
5 of 5
Πυρά από την αντιπολίτευση σε Ερντογάν: Εγκαταλείπει τους Τουρκοκύπριους για να τα βρει με την Ελλάδα
epirusblog.gr
5 of 5
κοσμος 2793345677895756010
Σχόλια
item