Πελώνη για ΣΚΑΙ: Η επίθεση σε ένα Μέσο Ενημέρωσης είναι επίθεση κατά της ελευθερίας του

Ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την επίθεση στο ΣΚΑΪ εξέδωσε η Κυβερνητική Εκπρόσωπος, Αριστοτελία Πελώνη.

«Η επίθεση σε ένα Μέσο Ενημέρωσης είναι επίθεση κατά της ελευθερίας του λόγου, βασικού συστατικού στοιχείου της Δημοκρατίας.

Η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, την όποια καταδικάζουμε, είναι επίθεση στις παραπάνω αρχές. Το μόνο που καταφέρουν οι εχθροί του πλουραλισμού και της Δημοκρατίας, είναι να θέτουν όλους τους δημοκρατικούς πολίτες απέναντί τους», τονίζει χαρακτηριστικά.

Την επίθεση καταδίκασε και ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Τάσου Γαϊτάνη, «η επίθεση στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ είναι άλλη μια προσπάθεια εκφοβισμού και φίμωσης της ελευθερίας του λόγου και είναι απολύτως καταδικαστέα. Όσοι διαπράττουν τέτοιες πράξεις είναι εχθροί της Δημοκρατίας».

Υπενθυμίζεται ότι άγνωστοι επιτέθηκαν στο κτήριο του ΣΚΑΪ τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου.

Οι άγνωστοι λίγο πριν τις 3 το πρωί, πλησίασαν το κτήριο του ΣΚΑΪ από την πλευρά του Κηφισού. Οι δράστες κινήθηκαν περιμετρικά του τείχους του κτιρίου και πέταξαν πέντε μολότοφ χωρίς να προκληθούν υλικές ζημιές.

Οι τρεις έπεσαν μέσα στον περίβολο και δύο έξω από τον φράχτη.

Οι φύλακες του σταθμού ειδοποίησαν την αστυνομία και λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, όμως οι δράστες είχαν διαφύγει.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται.

epirusblog.gr
5 of 5
Πελώνη για ΣΚΑΙ: Η επίθεση σε ένα Μέσο Ενημέρωσης είναι επίθεση κατά της ελευθερίας του
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 3475628727644148365
item