Ντέμι Λοβάτο: «Έχασα την παρθενιά μου σε βιασμό - Δεν ήθελα να είναι έτσι η πρώτη μου φορά» (βίντεο) Ντέμι Λοβάτο: «Έχασα την παρθενιά μου σε βιασμό - Δεν ήθελα να είναι έτσι η πρώτη μου φορά» (βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ντέμι Λοβάτο: «Έχασα την παρθενιά μου σε βιασμό - Δεν ήθελα να είναι έτσι η πρώτη μου φορά» (βίντεο)

Σοκαριστικές λεπτομέρειες της ζωής της μοιράστηκε η Ντέμι Λοβάτο στη σειρά ντοκιμαντέρ της στο YouTube με τίτλο «Dancing With the Devil».

Ανέφερε τον βιασμό που υπέστη ενώ ήταν παρθένα ενώ παράλληλα δήλωσε πως υπέστη τρία εγκεφαλικά και καρδιακή προσβολή λόγω υπερβολικής δόσης. 

Ο λόγος που έκανε αυτό το ντοκιμαντέρ ήταν για να βοηθήσει ανθρώπους με παρόμοια προβλήματα. Τα δύο πρώτα επεισόδια θα μεταδοθούν δωρεάν στο YouTube στις 23 Μαρτίου.

Το συντηρητικά χριστιανικό περιβάλλον στο οποίο μεγάλωσε, όπως αναφέρει, την έκανε να σιωπήσει σχετικά με τον βιασμό που βίωσε όταν ήταν έφηβη.

«Έχασα την παρθενιά μου σε βιασμό. Είχαμε ξεκινήσει να φιλιόμαστε και του είπα ότι δεν θέλω να προχωρήσουμε παραπέρα, ότι ήμουν παρθένα και δεν ήθελα να είναι έτσι η πρώτη μου φορά. Δεν έδωσε σημασία και προχώρησε έτσι κι αλλιώς» λέει η Λοβάτο στο ντοκιμαντέρ όπως μεταδίδει το usatoday.com.

Η Λοβάτο αναγκάστηκε να ξαναζήσει το σεξουαλικό της τραύμα το καλοκαίρι του 2018, όταν δέχθηκε σεξουαλική επίθεση έχοντας πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικών. Τότε, όπως αναφέρει στο τρέιλερ του ντοκιμαντέρ υπέστη τρία εγκεφαλικά και καρδιακή προσβολή λόγω της υπερβολικής δόσης.

«Πρέπει να είχε περάσει περίπου ένας μήνας από τη νύχτα της υπερβολικής δόσης όταν συνειδητοποίησα ότι [εκείνη τη νύχτα] η ψυχική και πνευματική μου κατάσταση δεν ήταν τέτοια που θα μπορούσα να συναινέσω».

Οι γιατροί της έδιναν ακόμα «5 με 10 λεπτά ζωής» με την ίδια να λέει πως οι επιπτώσεις από την υπερβολική δόση που έλαβε τότε υφίστανται μέχρι σήμερα έχοντας ακόμα εγκεφαλική βλάβη.

Όπως αναφέρει, ο λόγος που έκανε το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της είναι για να βοηθήσει ανθρώπους που έχουν πάρει το ίδιο «μονοπάτι» με εκείνη

Τα δύο πρώτα επεισόδια θα μεταδοθούν δωρεάν στο YouTube στις 23 Μαρτίου και νέα επεισόδια θα κυκλοφορούν εβδομαδιαίως κάθε μία από τις επόμενες δύο Τρίτες.

Δείτε το τρέιλερ:

epirusblog.gr
5 of 5
Ντέμι Λοβάτο: «Έχασα την παρθενιά μου σε βιασμό - Δεν ήθελα να είναι έτσι η πρώτη μου φορά» (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5992128257725268083
Σχόλια
item