Ναταλία Γερμανού – Νάταλι Κάκκαβα: Η δημόσια αντιπαράθεση μετά τη σκληρή απάντηση της παρουσιάστριας σε Περρή – Λιάγκα Ναταλία Γερμανού – Νάταλι Κάκκαβα: Η δημόσια αντιπαράθεση μετά τη σκληρή απάντηση της παρουσιάστριας σε Περρή – Λιάγκα | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ναταλία Γερμανού – Νάταλι Κάκκαβα: Η δημόσια αντιπαράθεση μετά τη σκληρή απάντηση της παρουσιάστριας σε Περρή – Λιάγκα

Η τοποθέτηση της Ναταλίας Γερμανού μέσα από την εκπομπή της η οποία φανερά ενοχλημένη απάντησε σε κάποια σχόλια του Βαγγέλη Περρή και του Γιώργου Λιάγκα για το Battle of the Couples, έκανε τη Ναταλί Κάκκαβα να αντιδράσει και να εκφράσει δημόσια έναν προβληματισμό της. 

Συγκεκριμένα, βλέποντας όσα είπε η παρουσιάστρια, η Ναταλί Κάκκαβα θέλησε να πάρει θέση και έγραψε στο twitter, “Όταν εργάζεσαι σε ένα κανάλι δεν σου επιτρέπεται να κρίνεις αρνητικά κανένα πρόγραμμα του καναλιού σου. 

Από την άλλη αν εργάζεσαι σε άλλο κανάλι θεωρείται αντισυναδελφικό να σχολιάσεις αρνητικά πρόγραμμα άλλου καναλιού… Ε, ποιο το νόημα του σχολιασμού τότε;”

Φυσικά το σχόλιο αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από τη Ναταλία Γερμανού η οποία απάντησε, “Μα δεν το σχολίασε είπε “πρέπει να κοπεί άμεσα!”.

Βέβαια η αντιπαράθεση των δυο γυναικών δε σταμάτησε εκεί αφού η Ναταλί Κάκκαβα επέστρεψε με νέα απάντηση γράφοντας, “Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο γεγονός το οποίο είναι απαράδεκτο γιατί χάνονται δουλειές. 

Όμως πρέπει να υπάρχει ελευθερία λόγου σε όλους όσους εργάζονται στα κανάλια να εκφέρουν τη γνώμη τους αν κάτι τους αρέσει η όχι. 

Και όχι ανάλογα σε ποιο κανάλι εργάζονται” και συνέχισε: “Δεν αναφέρομαι σε συγκεκριμένα πρόσωπα. Ούτε σε ένα μεμονωμένο γεγονός. 

Μια γενική τοποθέτηση έκανα για το πώς μας επιτρέπεται να σχολιάζουμε τα τηλεοπτικά τεκταινόμενα”.


epirusblog.gr
5 of 5
Ναταλία Γερμανού – Νάταλι Κάκκαβα: Η δημόσια αντιπαράθεση μετά τη σκληρή απάντηση της παρουσιάστριας σε Περρή – Λιάγκα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4577164547241356539
Σχόλια
item