Έλενα Κρεμλίδου: Η αλήθεια για το δημοσίευμα που τη θέλει να έχει καταθέσει μήνυση στον Γιώργο Λιανό

Ένα δημοσίευμα – “φωτιά” κυκλοφόρησε σήμερα, το οποίο ήθελε την Έλενα Κρεμλίδου να κάνει μήνυση στον Γιώργο Λιανό

Πιο συγκεκριμένα, όπως μετέδωσε η εκπομπή Ευτυχείτε, δημοσίευμα γνωστού περιοδικού ήθελε την influencer να καταθέτει μήνυση – “βόμβα” εις βάρος του παρουσιαστή του Survivor, ύστερα από κάτι ατάκες του κατά τη διάρκεια αγωνίσματος για τη σχέση της παίκτριας με τον Τζέημς Καφετζή.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όλα ξεκίνησαν όταν η Έλενα βρέθηκε στην κλινική και ο Γιώργος Λιανός στο πλαίσιο του χαβαλέ είπε “Είχαμε νέα από την κλινική με την κατάσταση της Έλενας; Συγχαρητήρια Τζέημς θα γίνεις πατέρας”. Κάτι τέτοιο φαίνεται πως έκανε έξαλλη την Μαριπόζα.

Η Έλενα Κρεμλίδου βγήκε μέσω Skype στην εκπομπή Ευτυχείτε και ξεκαθάρισε τι συμβαίνει τελικά και αν έχει καταθέσει μήνυση στον Γιώργο Λιανό. 

Η Μαριπόζα τα διέψευσε όλα κατηγορηματικά: “Καταρχήν εγώ το έμαθα σήμερα. Με ξύπνησαν από την εκπομπή σας και μου είπαν ότι αυτό συνέβη.

Είναι αστείο απλά δεν έχω κάνει κάποια μήνυση, δεν έχω σκοπό να κάνω κάποια μήνυση. Το μόνο που έχει ειπωθεί είναι ότι όταν έκανα μια συνέντευξη είχα πει ότι βγήκαν κάποια δημοσιεύματα που με ενόχλησαν. 

Δεν είναι ωραίο να μιλάμε για άλλους και να διαδίδουμε φήμες χωρίς να γνωρίζουμε. Δεν το είχα ακούσει αυτό με τον Γιώργο Λιανό. Δεν το ξέρω. Σήμερα το έμαθα ότι θα κάνω μήνυση, είναι αστείο!”

epirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Κρεμλίδου: Η αλήθεια για το δημοσίευμα που τη θέλει να έχει καταθέσει μήνυση στον Γιώργο Λιανό
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8739281863353866842
item