Άρτα: Παροχή βοήθειας στους πληγέντες της Ελασσόνας απο τον ΕΕΣ Άρτα: Παροχή βοήθειας στους πληγέντες της Ελασσόνας απο τον ΕΕΣ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Παροχή βοήθειας στους πληγέντες της Ελασσόνας απο τον ΕΕΣ

Από το Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ., ανακοινώνεται ότι για την παροχή βοήθειας προς τους πληγέντες από τους πρόσφατους σεισμούς στην περιοχή της Ελασσόνας στη Λάρισα προέβη στις παρακάτω ενέργειες.

Λίγες μέρες μετά τον σεισμό, ο Πρόεδρος του Τμήματος κ. Βασιλείου, επικοινώνησε με τα Κεντρικά του Ε.Ε.Σ από όπου ενημερώθηκε ότι κλιμάκιο εθελοντών ήδη μετέβη στην περιοχή με μεγάλη ποσότητα ειδών σε σκηνές, κλινοσκεπάσματα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα κ.τλ.

Πρόσφατα ο κ. Βασιλείου επικοινώνησε με την Πρόεδρο του Τμήματος ΕΕΣ της Λάρισας για να πληροφορηθεί αν στο μεταξύ υπάρχουν ανάγκες που μπορεί το Τμήμα Άρτας να βοηθήσει.

Από την επικοινωνία προέκυψε ότι τώρα υπάρχει επάρκεια προσφορών από τους Κεντρικούς Φορείς (Υπουργεία, Στρατό, Ε.Ε.Σ), Μεγάλες επιχειρήσεις κ.τ.λ. και γι' αυτό και η σωστή αποθήκευση και η σωστή διαχείρισή τους είναι δύσκολη.

Κατόπιν αυτού συμφωνήθηκε ότι είναι προτιμότερο να είναι σε επικοινωνία και ετοιμότητα ώστε όταν προκύψουν ανάγκες τότε το Τμήμα να κινηθεί για συγκέντρωση ανάλογης βοήθειας.

Για όσους θέλουν να προσφέρουν οικονομικά στην προσπάθεια αυτή η Κεντρική Διοίκηση του Ε.Ε.Σ έχει για αυτόν τον σκοπό ανοίξει τον παρακάτω λογαριασμό:

Τράπεζα: EUROBANK

Δικαιούχος: Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Αρ. Λογ/σμου: 0026.0240.30.0201205013

IBAN: GR2602602400000300201205013

Όλες οι καταθέσεις θα πρέπει να φέρουν την ένδειξη «Σεισμός – Ελασσόνα»
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Παροχή βοήθειας στους πληγέντες της Ελασσόνας απο τον ΕΕΣ
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 9156970995053021659
Σχόλια
item