«Ήθελα να σταματήσω να τραγουδάω»: Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας

Τι κι αν μπροστά από τις κάμερες βλέπουμε αστραφτερά πρόσωπα, με πλατιά χαμόγελα, πολλοί είναι οι διάσημοι μουσικοί αλλά και ηθοποιοί οι οποίοι έχουν εξομολογηθεί πως έχουν βιώσει ψυχολογικά αλλά και σωματικά προβλήματα έπειτα από την υπερβολική έκθεσή τους στα δρώμενα. 

Ο Justin Bieber, η Demi Lovato αλλά και η Billie Eilish έχουν μιλήσει για σχετικά προσωπικά προβλήματά τους, αυτή τη φορά όμως έχουμε μια αποκάλυψη μιας εξίσου αγαπημένης pop star που θα σε σοκάρει.

Διάβασε ξανά: Η τρομερή αποκάλυψη της Billie Eilish: «Έπαιρνα χάπια για να χάσω κιλά»

Με αφορμή μια συνέντευξη της στο ξένο περιοδικό «MOJO» η καλλιτέχνιδα εξομολογήθηκε πως πριν κάποια χρόνια ήταν στα πρόθυρα να εγκαταλείψει τη μουσική αφού είχε συμβεί κάτι τόσο τραγικό που ήταν ικανό να την τρομοκρατήσει.

Αν και σήμερα έχουμε ακούσει πολλές επιτυχίες της και μάλιστα ετοιμάζει και ένα ολοκαίνουργιο album, παλαιότερα ήταν έτοιμη να αφήσει το όνειρό της αφού είχε πάθει σοκ από τον ξαφνικό θάνατο της γνωστής Amy Winehouse.

Να σου θυμίσουμε πως τον Ιούλιο του 2011 σε ηλικία μόλις 27 ετών η ταλαντούχα Amy έχασε τη ζωή της μετά από την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ και ουσιών. 

Αυτό «κόστισε» στη νεαρή καλλιτέχνιδα- η οποία σήμερα όμως έχει εδραιωθεί για τα καλά στα μουσικά δρώμενα- και όπως δήλωσε στη συνέντευξή της μετά το άκουσμα αυτής της είδησης ένιωσε πως θέλει να σταματήσει να τραγουδά.

Διάβασε περισσότερα στη gallery.














































































epirusblog.gr
5 of 5
«Ήθελα να σταματήσω να τραγουδάω»: Η αποκάλυψη της τραγουδίστριας
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5582224595702582638
item