Αθηνά Οικονομάκου: Αποχωρεί λόγω εγκυμοσύνης από την σειρά «Έλα στη θέση μου»

Το πρωί της Δευτέρας, η Αθηνά Οικονομάκου μίλησε στην κάμερα του Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη και μεταξύ των άλλων αποκάλυψε πως λόγω εγκυμοσύνης θα χρειαστεί να αποχωρήσει από την σειρά «Έλα στη θέση μου».

Η δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε επίσης και στις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου, με την ίδια να δηλώνει βαθιά λυπημένη.

Η Αθηνά Οικονομάκου είπε αρχικά: «Αναγκαστικά, έπρεπε να μπει από τη ζωή στη μυθοπλασία. Προχωράμε με τον ρόλο και την εξέλιξη της υπόθεσης. 

Μέχρι να κλείσει ένα εξάμηνο το μωρό, δε θα μπορώ να δουλέψω στα γυρίσματα μίας καθημερινής σειράς. Τώρα στην πορεία βλέποντας και κάνοντας…».

Ενώ για τις καταγγελίες στον χώρο του θεάτρου τόνισε: «Λυπάμαι και θλίβομαι βαθιά για την κατάσταση που επικρατεί. 

Είχα ακούσει για διάφορες ιστορίες που δεν ήξερα αν είναι αλήθεια ή όχι. Λυπάμαι πολύ που όλο αυτό έχει στοχεύσει τον χώρο του θεάτρου. Χαίρομαι που εμείς είμαστε η αρχή στην κάθαρση αυτή.

Είμαι δίπλα σε όλους όσοι μιλάνε και όσους έχουν υποστεί τέτοιου είδους κακοποίηση. Σε κανέναν χώρο δεν έχουν χώρο αυτοί οι άνθρωποι» δήλωσε η Αθηνά Οικονομάκου, η οποία φωτογραφήθηκε πρόσφατα κρατώντας την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Αθηνά Οικονομάκου εγκυμοσύνη

Αθηνά Οικονομάκου: «Μέχρι τώρα έχω βάλει 8 κιλά στην εγκυμοσύνη»

Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στην εκπομπή The 2night show το βράδυ της Τετάρτης και μεταξύ άλλων μίλησε για την εγκυμοσύνη της, αποκαλύπτοντας πως μέχρι στιγμής έχει πάρει 8 κιλά, ενώ έχει ήδη μάθει το φύλο του μωρού της αλλά δεν θέλει να το αποκαλύψει.

Η αγαπημένη ηθοποιός εξήγησε πως δεν προσπάθησε πολύ να το κρατήσει κρυφή τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, καθώς την βοήθησαν οι φίλοι και συνεργάτες της.

Παράλληλα τόνισε πως για ακόμα μία φορά, η εγκυμοσύνη της θα ενταχθεί στο σενάριο της σειράς Έλα στη θέση μου, στη οποία πρωταγωνιστεί.

«Εύχομαι αυτή τη φορά να είναι με έναν πόνο γιατί στην πρώτη γέννα είχα πονέσει πολύ, ο τοκετός είχε κρατήσει 8 ώρες. Τα ξεχνάς όμως όλα και τώρα δεν με προβληματίζει αυτό. Είναι έξι μηνών.

Δεν το κράτησα εγώ, κρατήθηκε. Οι άνθρωποι στο χώρο μου κινούμαι και οι δημοσιογράφοι το σεβάστηκαν πολύ και τους ευχαριστώ. Και οι δυο εγκυμοσύνες μου εντάχθηκαν στο σενάριο της σειράς.

Τρώω πολύ αλλά στην εγκυμοσύνη δεν χορταίνω με τίποτα αλλά με το που γεννάω δεν πεινάω καθόλου. Μέχρι τώρα έχω βάλει 8 κιλά. Δεν μου μυρίζουν φαγητά αλλά αν μου αναφέρεις ένα φαγητό και μόλις πάω σπίτι και δεν το φάω θα γίνει χαμός.

Δεν έχουμε ανακοινώσει το φύλο αλλά το ξέρουμε, κάποια στιγμή θα γίνει. Δεν θα άντεχα να μην ξέρω το φύλο του παιδιού μου, δεν έχω υπομονή. 

Θα ήθελα κοριτσάκι, για να δούμε αν η επιθυμία μου θα βγει αληθινή», είπε αρχικά για την εγκυμοσύνη της, ενώ χθες αποκάλυψε για πρώτη φορά σε ποιον μήνα βρίσκεται με μία υπέροχη φωτογραφία της.

Αθηνά Οικονομάκου εγκυμοσύνη

Στη συνέχεια, αναφερόμενη στο θέμα των καταγγελιών στον χώρο του θεάτρου, εξομολογήθηκε: «Δεν πρέπει να μιλάμε όλοι για όλα. 

Υπάρχουν άνθρωποι από αυτούς που μιλάνε που δε θα έπρεπε να μιλάνε γιατί έχουν φερθεί ίδια και χειρότερα. 

Δε δέχομαι από όλους να μιλούν για αξιοπρέπεια και ήθος. Ας βγουν τα σημαντικά στη δημοσιότητα. Δεν είναι όλος ο χώρος σκάρτος. Ήταν η στιγμή να γίνει, έπρεπε να γίνει όλο αυτό, αυτό το τσουνάμι που έχει δημιουργηθεί και ξεκίνησε από τη Σοφία Μπεκατώρου.

Πιστεύω στην τύχη αλλά και στο χαρακτήρα μου. Απέφυγα συνεργασίες με ανθρώπους που ήξερα ότι δεν είναι στα καλά τους. 

Δεν κατηγορώ κάποιον που το έκανε, πχ από ανάγκη. Έχω συνεργαστεί με ανθρώπους που έχουν συμπεριφερθεί σκληρά μπροστά μου και παρεμβαίνω. Δεν έχω βρεθεί σε αρρωστημένες καταστάσεις. 

Έχω ένα δυναμισμό και μια μαγκιά που δύσκολα ο άλλος θα τολμήσει να φτάσει στα άκρα. Το καλό είναι ότι ο φόβος άλλαξε πλευρά. Οι άνθρωποι αυτοί ας ζητήσουν βοήθεια ας αλλάξουν επάγγελμα ή ας μείνουν σπίτι τους», κατέληξε η Αθηνά Οικονομάκου.

epirusblog.gr
5 of 5
Αθηνά Οικονομάκου: Αποχωρεί λόγω εγκυμοσύνης από την σειρά «Έλα στη θέση μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6431321411978787424
item