Άντζελα Ευρυπίδη: «Έχασα το στέμμα της Σταρ Ελλάς από ερώτηση του Ανδρέα Φουστάνου»

Το πρωί της Τετάρτης, η Άντζελα Ευρυπίδη μίλησε στην κάμερα του Happy Day και μέσα σε όλα αποκάλυψε πώς έχασε το στέμμα της Σταρ Ελλάς.

Το μοντέλο είπε χαρακτηριστικά: «Είμαι 42 χρονών. Χρησιμοποιώ μη ενέσιμα. Αντί για μπότοξ κάνω βελονισμό. 

Έχασα το στέμμα της Σταρ Ελλάς από ερώτηση του Ανδρέα Φουστάνου -ο οποίος μίλησε στο μεταξύ για την κατά 30 χρόνια νεότερη του σύντροφο- Είχα σκηνοφοβία. Μπροστά από τις κάμερες έτρεμα. 

Ξαφνικά από το άγχος μου δεν μπορούσα να απαντήσω, είχα ένα σεντόνι και το όνομά μου να με ρωτήσουν δεν θα απαντούσα.

Άντζελα Ευρυπίδη σταρ Ελλάδας

Την ώρα που χτενιζόμασταν μας μοίρασαν κάτι φύλλα του τύπου να έχουμε μία άποψη. Εμένα αυτό με έκανε χειρότερα. Δεν το είδα ποτέ. Μετά από μας τα δίνουν πλέον μια μέρα πριν» είπε.

Η Άντζελα αναφέρθηκε και στον σύντροφο της με τον οποίο συγκατοικεί και πρόκειται να κάνουν και το επόμενο βήμα στην σχέση τους: «Δεν έχουμε ορίσει ημερομηνία γιατί το θέμα του covid το μόνο που δεν σε κάνει είναι να σκεφτείς γάμους, παιδιά, βαφτίσια».

Αυτός είναι ο σύντροφος της Άντζελας Ευριπίδη

Η Άντζελα Ευριπίδη, το μοντέλο που άφησε το στίγμα του στα τέλη της δεκαετίας του ’90 πρωταγωνιστώντας σε ντεφιλέ κορυφαίων σχεδιαστών και σε τηλεοπτικές εκπομπές, φαίνεται ότι βρήκε το… λιμάνι της καρδιάς της στο πρόσωπο του επιχειρηματία Γιάννη Λυσσανδρόπουλου.

Ο τελευταίος δραστηριοποιείται στον χώρο της εστίασης και η σχέση του με την Αντζελα άρχισε πριν από περίπου έναν χρόνο, τον Αύγουστο του 2017. Αποφάσισαν, μάλιστα, να συζήσουν σχεδόν από την αρχή του ειδυλλίου τους. Θέλετε και το καλύτερο; Η γνωριμία τους μετράει πολλά χρόνια, από το 2004.

Μόνο που όλο αυτό το διάστημα η σχέση τους υπήρξε φιλική. Εκείνος τη στήριζε και ήταν δίπλα της, όμως για κάποιον λόγο οι δυο τους δεν μπορούσαν να είναι ζευγάρι. Πέρυσι ήρθε τελικά το πλήρωμα του χρόνου και έγιναν ζευγάρι. 


Σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», είναι πολύ καλά μαζί, ήρεμοι κι ευτυχισμένοι. Οπως λένε οι άνθρωποι που την ξέρουν καλά, η Αντζελα έχει βρει στον Γιάννη την ηρεμία που έψαχνε χρόνια. προγραμματίζουν.


epirusblog.gr
5 of 5
Άντζελα Ευρυπίδη: «Έχασα το στέμμα της Σταρ Ελλάς από ερώτηση του Ανδρέα Φουστάνου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 5530275119785042996
item