Βίκυ Καγιά: Φωτογραφίζει τα παιδιά της, λίγο πριν πετάξουν τους χαρταετούς τους Βίκυ Καγιά: Φωτογραφίζει τα παιδιά της, λίγο πριν πετάξουν τους χαρταετούς τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Βίκυ Καγιά: Φωτογραφίζει τα παιδιά της, λίγο πριν πετάξουν τους χαρταετούς τους

Η Βίκυ Καγιά έκανε ένα διάλειμμα από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της ενόψει του τριημέρου και αφιέρωσε τον ελεύθερο χρόνο της στην οικογένειά της.

Μπορεί η καθημερινότητα της παρουσιάστριας του Shopping Star να είναι γεμάτη απαιτήσεις, όμως προτεραιότητα της παραμένουν σταθερά ο σύζυγός της, Ηλίας Κρασσάς και τα δύο παιδιά τους, Μπιάνκα και Κάρολος.

Τι και αν η πανδημία του κορονοϊού απαγόρευσε τις μετακινήσεις από νομό σε νομό, η Βίκυ Καγιά και η οικογένεια της βρήκαν τον τρόπο να περάσουν καλά ακόμα και μέσα στο σπίτι τους.

Η Μπιάνκα και ο Κάρολος, αφού μπήκαν σε αποκριάτικο mood ξετρύπωσαν τους χαρταετούς και προετοιμάστηκαν για το σημερινό πέταγμα.

Την αποκάλυψη έκανε η Βίκυ Καγιά, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από την προετοιμασία των παιδιών της.

Δες τις φωτογραφίες:

epirusblog.gr
5 of 5
Βίκυ Καγιά: Φωτογραφίζει τα παιδιά της, λίγο πριν πετάξουν τους χαρταετούς τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 37588678999367269
Σχόλια
item