Μελίνα Μακρή – Η αποκάλυψη για τη δύσκολη περίοδο με τον σύζυγό της: “Αποξενωθήκαμε” Μελίνα Μακρή – Η αποκάλυψη για τη δύσκολη περίοδο με τον σύζυγό της: “Αποξενωθήκαμε” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μελίνα Μακρή – Η αποκάλυψη για τη δύσκολη περίοδο με τον σύζυγό της: “Αποξενωθήκαμε”

Για τη δεύτερη καραντίνα, τη δύσκολη περίοδο με τον σύζυγό της, Φράνκι Λούβαρη και τις στιγμές μετά την αποχώρησή της από το συγκρότημα Vegas μίλησε η Μελίνα Μακρή στο Happy Day και τη δημοσιογράφο, Ευάννα Ζουμπούρογλου.

«Η περίοδος Οκτώβρης – Δεκέμβρης ήταν πολύ dark. Πέρασα μεγάλη μοναξιά. Ο άνδρας μου δουλεύει κι εγώ σπίτι, πήρα πέντε κιλά. Έκανα συνεδρίες με την ψυχολόγο μου. 

Ο άνδρας μου άλλαξε δουλειά και αποξενωθήκαμε από εκεί που ήμασταν συνέχεια μαζί», ανέφερε χαρακτηριστικά η τραγουδίστρια.

Όσο για τις στιγμές, μετά την απόφασή της να φύγει από τους Vegas και το ότι δεν είναι στο YFSF All Star, είπε: «Έφυγα από τους Vegas σε ένα διάστημα που ήταν ουδέτερο. Δεν ήταν κάτι που τους ήρθε σοκ. 

Πέρασα από δύσκολες καταστάσεις φεύγοντας, δεν ήταν εύκολο, μπορώ να πω ότι έφαγα τα μούτρα μου. Δεν είχα πρόταση για το YFSF All Star, όμως, δεν το θεωρώ άδικο. Πιστεύω ότι έκαναν τις καταλληλότερες επιλογές».

Δες το βίντεο:


epirusblog.gr
5 of 5
Μελίνα Μακρή – Η αποκάλυψη για τη δύσκολη περίοδο με τον σύζυγό της: “Αποξενωθήκαμε”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8488890722772308454
Σχόλια
item