Κατερίνα Γκαγκάκη: «Σκέφτομαι ακόμα και τώρα την υιοθεσία και έχω ψάξει τις διαδικασίες»

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μίλησε στην εκπομπή “Μαμάδες” και τη Ζωή Κρονάκη και αναφέρθηκε στην επιλογή της να μην κάνει παιδί αποκαλύπτοντας μάλιστα πως έχει ψάξει τις διαδικασίες για να υιοθετήσει.

Συγκεκριμένα είπε: «Για να είμαι ειλικρινής, δεν είναι κάτι που το θέλησα, το επεδίωξα και δεν το έκανα. Είναι κάτι το οποίο νόμιζα ότι το ήθελα, νόμιζα ότι το επέλεξα, θεωρούσα ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή με κάνει πολύ ευτυχισμένη να ζω έτσι όπως ζούσα».

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αμέσως μετά εξομολογήθηκε: «Και κάποια στιγμή σκέφτηκα ότι κοίτα να δεις μπορεί να μην ήταν το ιδανικό, αλλά στις γυναίκες το “κάποια στιγμή” δεν έχει παραπέρα. 

Σκέφτομαι ακόμα και τώρα την υιοθεσία και έχω ψάξει τις διαδικασίες». Πριν λίγες μέρες, η Κατερίνα Γκαγκάκη προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την φωτογραφία που δημοσίευσε.

Κατερίνα Γκαγκάκη παιδί υιοθεσία

Κατερίνα Γκαγκάκη: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγεία της on air

Η Κατερίνα Γκαγκάκη αποκάλυψε on air το πρόβλημα υγείας που είχε στο παρελθόν. Όπως είπε η ίδια μάλιστα παραλίγο να πιαστεί και θύμα απάτης από τον συγκεκριμένο και τις θεραπευτικές ιδιότητες που υποστήριζε πως είχε.

Με αφορμή τον μαϊμού γιατρό που παρέσυρε ανθρώπους με βαριά νοσήματα να εγκαταλείψουν τις θεραπείες τους έναντι διόλου ευκαταφρόνητου χρηματικού ποσού, η Κατερίνα Γκαγκάκη έκανε τη δική της εξομολόγηση.

Περίπου 45 ασθενείς έπεσαν θύματα του ψευτογιατρού, τρεις εκ των οποίων κατέληξαν σε θάνατο με τους δυο να είναι παιδιά.

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, το μεσημέρι της Πέμπτης και η Κατερίνα Γκαγκάκη προχώρησε σε μια προσωπική αποκάλυψη.

«Είμαστε ευκολόπιστοι, έχει συμβεί σε όλους μας να χάσουμε ανθρώπους αλλά πρέπει να ξέρεις ποιον έχεις απέναντί σου και να τον εμπιστεύεσαι. Πριν από κάποια χρόνια είχα ένα σοβαρό θέμα υγείας.

undefined

Εμφανίστηκε λοιπόν ένας τύπος ο οποίος με βρήκε και μου είπε ότι κάνει healing με τα χέρια και ότι θα βρει το σημείο επαφής και θα το διαλύσει.

Εν πρώτης τον πίστεψα αλλά μου είπε ότι έχω κάνει θεραπεία σε αυτόν, αυτόν και αυτόν. Τους πήρα λοιπόν εγώ τηλέφωνο και γελούσαν. Φαινόταν όμως πολύ σοβαρός», είπε και συνέχισε:

«Να πάω, να το δοκιμάσω, αλλά να μην πάρω κι ένα τηλέφωνο να δω;» είπε.

Λίγες ημέρες πριν η ίδια είχε αναφερθεί σε ένα ακόμη ευαίσθητο θέμα. Όπως είχε αποκαλύψει η παρουσιάστρια είχε δεχτεί αρκετές φορές κάποια παρενόχληση στον χώρο της εργασίας της.

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Γκαγκάκη: «Σκέφτομαι ακόμα και τώρα την υιοθεσία και έχω ψάξει τις διαδικασίες»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6916990306273335512
item