Γιάννενα: Έξτρα πριμ από Χριστοβασίλη για την τρίτη συνεχόμενη νίκη επι του ΠΑΟ Γιάννενα: Έξτρα πριμ από Χριστοβασίλη για την τρίτη συνεχόμενη νίκη επι του ΠΑΟ | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Έξτρα πριμ από Χριστοβασίλη για την τρίτη συνεχόμενη νίκη επι του ΠΑΟ

Μετά την τρίτη συνεχόμενη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Η τρίτη συνεχόμενη νίκη του ΠΑΣ επί του ΠΑΟ, σε διάστημα 17 ημερών, (εντός, εκτός και σε… ουδέτερο) απέκτησε ιστορικό χαρακτήρα για τους παίκτες του Γιαννίκη, καθώς είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του «Άγιαξ της Ηπείρου» που πετυχαίνει κάτι αντίστοιχο απέναντι σε έναν από τους «μεγάλους» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αμέσως μετά τη λήξη του 1-0 στους «Ζωσιμάδες», στα αποδυτήρια του ΠΑΣ επικράτησε ένας μικρός χαμός, για την τεράστια επιτυχία της ομάδας, που έγινε ακόμη μεγαλύτερος, όταν ο Γ. Χριστοβασίλης μπήκε στα αποδυτήρια και ανακοίνωσε το έξτρα πριμ που θα μοιραστούν οι παίκτες για τη σπουδαία τους επιτυχία, γνωρίζοντας την αποθέωση από αυτούς.

Ενοχλήθηκαν από τους Γιαννιώτες δημοσιογράφους!

Παρότι στον αγωνιστικό χώρο όλα κυλούσαν ήρεμα, χωρίς την παραμικρή ένταση, στην κερκίδα δε συνέβαινε το ίδιο, σχεδόν από την αρχή του αγώνα. 

Ο παρατηρητής έκανε «συστάσεις» σε Γιαννιώτες δημοσιογράφους, διαπιστευμένους σε τοπικά ΜΜΕ, να μη φωνάζουν(!), προκαλώντας έντονες αντιδράσεις, ακόμη και από τους ανθρώπους της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ που κατέληξαν στην αποβολή από το γήπεδο, με εντολή του, ενός διαπιστευμένου δημοσιογράφου, μέλος της ΕΣΗΕΠΗΝ! 

Μετά το τέλος του αγώνα δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και το θέμα θεωρείται(;) λήξαν.

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Έξτρα πριμ από Χριστοβασίλη για την τρίτη συνεχόμενη νίκη επι του ΠΑΟ
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 6384262372031367670
Σχόλια
item