Τ.Ανανία: «Δεν περίμενα ότι θα με ρωτήσουν για την σεξουαλική παρενόχληση» (βίντεο) Τ.Ανανία: «Δεν περίμενα ότι θα με ρωτήσουν για την σεξουαλική παρενόχληση» (βίντεο) | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Τ.Ανανία: «Δεν περίμενα ότι θα με ρωτήσουν για την σεξουαλική παρενόχληση» (βίντεο)

Η Τραϊάνα Ανανία, βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου 20 Μαρτίου, καλεσμένη στο «Σου Κου Family», και μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση, που υπάρχουν στον χώρο του θεάματος.

«Στο Παρουσιάστε είμαι για πρώτη φορά σε ένα περιβάλλον που δεν έχει τις κακές χροιές που είχαν άλλα… Πέρυσι στην αρχή της καραντίνας πήγα καλεσμένη σε μία εκπομπή και με ρώτησαν για παρενόχληση που είχα. Δεν το περίμενα ότι θα με ρωτήσουν γιατί πολλοί δεν θέλουν να τους ξαναρωτούν, όπως και πολλοί γονείς γιατί αν ανοίξει το κουτί…

​Το λάθος των γονιών είναι ότι επειδή έχουν πάρα πολύ επιβαρυμένο πρόγραμμα κι άλλες προτεραιότητες από το να μεγαλώσουν τα παιδιά τους ψυχικά υγιή. 

Μερικοί είναι και γονείς κατά λάθος, σαν να μην μπορούν να το διαχειριστούν αυτό… Δεν ξέρω τι γίνεται στην κάθε οικογένεια αλλά αυτό που συμβουλεύω είναι όταν δεν έχεις τους γονείς σου να μιλήσεις, πιάσε την μαμά της φίλης σου, αν δεις ότι ενδιαφέρεται.

Αν δεν βρεις στο περιβάλλον σου, στρέφεσαι αλλού.»

epirusblog.gr
5 of 5
Τ.Ανανία: «Δεν περίμενα ότι θα με ρωτήσουν για την σεξουαλική παρενόχληση» (βίντεο)
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2330397160064152284
Σχόλια
item