Μετά την κόντρα τους, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε δηλώσεις υπέρ του Τριαντάφυλλου Μετά την κόντρα τους, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε δηλώσεις υπέρ του Τριαντάφυλλου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μετά την κόντρα τους, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε δηλώσεις υπέρ του Τριαντάφυλλου

Άγρια κόντρα είχε ξεσπάσει ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου με τις δηλώσεις να πέφτουν «βροχή» και από τις δυο πλευρές.

Τριαντάφυλλος και Ευρυδίκη συνεργαζόντουσαν στο show «Just the 2Us» αφού αποτελούσαν ένα από τα ζευγάρια. Όταν αυτή η συνεργασία έφτασε στο τέλος της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κατηγόρησε τον Τριαντάφυλλο για απόπειρα ξυλοδαρμού και bullying.

Οι δυο πλευρές σε δηλώσεις τους έδωσαν ο κάθε ένας τη δική του εκδοχή ενώ είχε γίνει γνωστό πως η υπόθεση τους είχε πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.

Φαίνεται όμως πως αυτά αποτελούν παρελθόν, καθώς τώρα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε δηλώσεις υπέρ του Τριαντάφυλλου.

Η πρώην παίκτρια του My Style Rocks μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open ανέφερε πως γνωρίζει τον Σάκη Κατσούλη ο οποίος συμμετέχει στο Survivor.

«Γνωριστήκαμε από κοινούς φίλους, κάναμε αρκετή παρέα, είναι ένα πάρα πολύ καλό παιδί, είναι ένας πολεμιστής, παλεύει πολύ με τη δουλειά του. Είναι ένα άτομο χαμηλών τόνων με πολλούς φίλους. Αυτό έχει να πει πολλά. Δεν είχα ενημερωθεί ότι θα μπει στο reality , δεν πρόλαβα να τον δω» ανέφερε αρχικά η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Μιλώντας για τον Τριαντάφυλλο και το γεγονός ότι οι συμπαίκτες του τον έχουν απομονώσει και μάλιστα έκαναν το εξής: έφαγαν μόνοι τους αφήνοντας τον νηστικό.

«Δεν είναι ωραίο να τρως και να μην πηγαίνεις στον άνθρωπο φαγητό. Εκεί τον λυπήθηκα τον Τριαντάφυλλο, πραγματικά. Αυτό είναι απανθρωπιά» σχολίασε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.


epirusblog.gr
5 of 5
Μετά την κόντρα τους, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου έκανε δηλώσεις υπέρ του Τριαντάφυλλου
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1408816100456261091
Σχόλια
item