Μητσοτάκης: Τηλεδιάσκεψη με Ευρωπαίους ηγέτες για Τουρκία και Μεσόγειο Μητσοτάκης: Τηλεδιάσκεψη με Ευρωπαίους ηγέτες για Τουρκία και Μεσόγειο | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μητσοτάκης: Τηλεδιάσκεψη με Ευρωπαίους ηγέτες για Τουρκία και Μεσόγειο

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συμμετείχε στην άτυπη τηλεδιάσκεψη που συγκάλεσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Σαρλ Μισέλ με ομάδα ηγετών, στο πλαίσιο της προπαρασκευής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 25ης και 26ης Μαρτίου 2021.

Ο πρωθυπουργός και οι Ευρωπαίοι ηγέτες αντάλλαξαν απόψεις για την Τουρκία και την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο, σε συνέχεια των συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του περασμένου Δεκεμβρίου και ενόψει της επόμενης συνεδρίασης του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις 25-26 Μαρτίου.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν η καγκελάριος της Γερμανίας, Angela Merkel, ο πρόεδρος της Γαλλίας, Emmanuel Macron, o πρωθυπουργός της Ιταλίας, Mario Draghi, o πρωθυπουργός της Ισπανίας, Pedro Sánchez, o πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, και ο πρωθυπουργός της Πορτογαλίας, António Costa.

Σε τηλεδιάσκεψη στο πλαίσιο της προπαρασκευής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου της 25ης και 26ης Μαρτίου 2021, συζητήσαμε για την Τουρκία και την κατάσταση στην Ανατολική Μεσόγειο σε συνέχεια των συμπερασμάτων του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου του περασμένου Δεκεμβρίου. primeminister.gr/2021/03/11/260
Image
Image
epirusblog.gr
5 of 5
Μητσοτάκης: Τηλεδιάσκεψη με Ευρωπαίους ηγέτες για Τουρκία και Μεσόγειο
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 9047155992894531424
Σχόλια
item