Πένυ Αγοραστού: Δεν φαντάζεσαι τι επάγγελμα έκανε πριν γίνει ηθοποιός Πένυ Αγοραστού: Δεν φαντάζεσαι τι επάγγελμα έκανε πριν γίνει ηθοποιός | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πένυ Αγοραστού: Δεν φαντάζεσαι τι επάγγελμα έκανε πριν γίνει ηθοποιός

Η αγαπημένη ηθοποιός Πένυ Αγοραστού συμμετέχει στη καθημερινή κωμική σειρά του Alpha “Έλα Στη Θέση Μου” με μεγάλη επιτυχία. 

Η όμορφη ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «φλΕΡΤ» και μίλησε για την επαγγελματική της πορεία αλλά και για την εποχή που εργαζόταν ως… αεροσυνοδός!

“Οι παλιοί αεροσυνοδοί δεν φοβόμαστε τίποτα! Σκεφτόμουν ότι δεν θα συμβεί τίποτα και όταν υπάρχουν αναταράξεις το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να πάρεις ένα σακουλάκι και να το βάλεις στο στόμα και στη μύτη και να παίρνεις βαθιές αναπνοές. 

Βοηθάει και το νερό με αλάτι, αυτά τα μικρά tips. Ήμουν έναν χρόνο αεροσυνοδός. 

Ήταν μοναδική εμπειρία, δύσκολη δουλειά. Δεν είναι εύκολο να έχεις κάθε μέρα πτήσεις, τα θαυμάζω αυτά τα κορίτσια που δουλεύουν τόσα χρόνια. 

Αλλάζουν κάποια πράγματα στον οργανισμό σου, ειδικά εμείς οι γυναίκες έχουμε κάποια μικρά θεματάκια. 

Είναι πολύ σημαντική δουλειά, έχεις να κάνεις με διαφορετικής κουλτούρας ανθρώπους. Πηγαίναμε και γυρνούσαμε κατευθείαν, δεν βλέπαμε τις πόλεις. Πολλές φορές πας και έρχεσαι. Θυμάμαι πολλές πτήσεις με περίεργα περισταστικά” εξομολογήθηκε η Πένυ Αγοραστού.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:


epirusblog.gr
5 of 5
Πένυ Αγοραστού: Δεν φαντάζεσαι τι επάγγελμα έκανε πριν γίνει ηθοποιός
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 39267492215892109
Σχόλια
item