Σμαράγδα Καρύδη: Η εξομολόγησή της για την απόφαση της να μην αποκτήσει παιδί Σμαράγδα Καρύδη: Η εξομολόγησή της για την απόφαση της να μην αποκτήσει παιδί | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Σμαράγδα Καρύδη: Η εξομολόγησή της για την απόφαση της να μην αποκτήσει παιδί

Η Σμαράγδα Καρύδη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό OK και μίλησε για όλους για όλα.

Η ηθοποιός φωτογραφήθηκε στην σουίτα όπου είχαν πραγματοποιηθεί τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του «Παρά πέντε» και εξομολογήθηκε άγνωστες πτυχές της ζωής της.

Φυσικά η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την περιπέτεια της με τον κορωνοϊό, αλλά και για την καραντίνα με τον σύντροφο της, Θοδωρή Αθερίδη.

«Ψιλοφοβήθηκα στην αρχή, αλλά μετά σκέφτηκα πως οι πιθανότητες ήταν υπέρ μου, αφού είμαι γυναίκα, δεν καπνίζω, δεν έχω επιπλέον βάρος, υπέρταση, διαβήτη ή άλλο υποκείμενο νόσημα. Βέβαια δεν το πέρασα χωρίς συμπτώματα. 

Είχα εννέα μέρες υψηλό πυρετό, που, ευτυχώς, έπεφτε με τα αντιπυρετικά, και ένα βηχαλάκι όταν έπαιρνα βαθιά ανάσα ή όταν λαχάνιαζα. 

Ψυχολογικά ήμουν χάλια! (Γελάει.) Πάντως –επειδή μαθαίνω πως διάφοροι φίλοι μου που το πέρασαν έπαιρναν τηλέφωνα τους συμβολαιογράφους και συνέτασσαν διαθήκες– να πω ότι τέτοια ακραία πράγματα εγώ δεν έκανα. Ακόμα και μες στη μαυρίλα μου, είμαι αισιόδοξη – κατά βάθος», δήλωσε αρχικά η Σμαράγδα Καρύδη.

Ενώ στην συνέχεια αναφέρθηκε στην σχέση της με τον ηθοποιό, αλλά και στην απόφαση της να μην αποκτήσει δικό της παιδί.

«Εγώ δεν έχω υποχρεώσεις, αλλά μόνο τα προνόμια αυτής της σχέσης. Ο Θοδωρής φυσικά είναι ολότελα τρελός με τον εγγονό του, τον αγαπάει πολύ και κάνει μεγάλες χαρές όταν τον βλέπει. 

Περνάω πολύ καλά με τα παιδιά. Μα ο λόγος που δεν έκανα παιδί δεν είναι επειδή δεν αγαπώ τα παιδιά, αλλά επειδή δεν μπορούσα να φανταστώ τον εαυτό μου στην καθημερινότητα μιας οικογένειας. 

Πιστεύω πως αν μου τύχαινε και έκανα παιδί τελικά, θα το αγαπούσα τόσο, που θα του αφοσιωνόμουν απόλυτα και θα ήμουν πολύ κουραστική μάνα. Υπερπροστατευτική».

epirusblog.gr
5 of 5
Σμαράγδα Καρύδη: Η εξομολόγησή της για την απόφαση της να μην αποκτήσει παιδί
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6643797362489331003
Σχόλια
item