Άρτα: Από Βουργαρέλι...... Στην Πύλη Τρικάλων Για Εμβόλιο!

ΣΤΟ Κέντρο Υγείας Βουργαρελίου δεν υπάρχει ειδικευμένος γιατρός με αποτέλεσμα οι κάτοικοι που θέλουν να εμβολιαστούν αναγκάζονται να πηγαίνουν στη Φιλιππιάδα, ακόμα και στην Πύλη Τρικάλων, όπως σημειώνει η εφημερίδα Ταχυδρόμος Άρτας.

Την ίδια στιγμή ο Δήμος Κεντρ. Τζουμέρκων είναι από τους κατ’ εξοχήν γηρασμένους της χώρας, οπότε διπλό το κακό. 


Ρώτησε αλήθεια κανείς από τους αρμόδιους αν οι ηλικιωμένοι διαθέτουν όλοι αυτοκίνητα ή αν είναι εις θέση να οδηγήσουν; Ποιά πρόνοια έχει ληφθεί ώστε να καλυφθούν εμβολιαστικά αυτοί οι άνθρωποι; Αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, απολύτως καμία. Βρίσκεται δεν βρίσκεται το Κέντρο Υγείας εκεί είναι ένα και το αυτό.


Ο δήμαρχος Κεντρ. Τζουμέρκων, σε επικοινωνία που είχαμε μαζί του, μας έλεγε ότι ορισμένοι προκειμένου να εξυπηρετηθούν παίρνουν ΤΑΧΙ. Χωρίς φυσικά το κόστος να πληρώνεται από το κράτος ως όφειλε, καθώς είναι αυτό που φέρει την ευθύνη για τον ειδικευμένο γιατρό που δεν υπάρχει.


Ιδού πως διαμορφώνονται μάνι – μάνι οι δύο ταχύτητες. Στην πρώτη εκείνοι που έχουν πρόσβαση και στην δεύτερη οι άλλοι που είτε διανύουν πληρωμένα χιλιόμετρα για να κάνουν το εμβόλιο είτε δεν το κάνουν καθόλου διότι δεν υπάρχει δίπλα τους εμβολιαστικό κέντρο.


Ωραία μέριμνα έχει ληφθεί!


Πηγή: taxydromosartas.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Από Βουργαρέλι...... Στην Πύλη Τρικάλων Για Εμβόλιο!
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 3417355083334790505
item