Γιάννενα: Στο «βαθύ κόκκινο» μπήκαν οι Δήμοι Ιωαννιτών και Μετσόβου Γιάννενα: Στο «βαθύ κόκκινο» μπήκαν οι Δήμοι Ιωαννιτών και Μετσόβου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Στο «βαθύ κόκκινο» μπήκαν οι Δήμοι Ιωαννιτών και Μετσόβου

Στο επίπεδο πολύ αυξημένου κινδύνου εντάσσονται με ομόφωνη απόφαση των μελών της επιτροπής λοιμωξιολόγων από αύριο Σάββατο στις 6 το πρωί μέχρι τη Δευτέρα 22 Μαρτίου, οι Δήμοι Ιωαννιτών και Μετσόβου του Νομού Ιωαννίνων.     

Αυτό σημαίνει ότι πλην των σχολείων που κλείνουν, στους δύο Δήμους του Νομού Ιωαννίνων που μπαίνουν στο «βαθύ κόκκινο», σταματάει η λειτουργία του λιανεμπορίου, με τη μέθοδο του «click away» και «click inside» που λειτουργούσε τις τελευταίες μέρες. 
 
Στο επίπεδο του πολύ αυξημένου κινδύνου παραμένουν οι Περιφερειακές Ενότητες Άρτας και Θεσπρωτίας. Από το «βαθύ κόκκινο» βγαίνει, καθώς δεν αναφέρθηκε κάτι, ο Δήμος Ζίτσας.
 
Και το προσεχές τριήμερο ισχύει ό,τι μέχρι σήμερα δεν επιτρέπονται υπερτοπικές μετακινήσεις πλην των όσων ισχύουν, μετακινήσεις για τρόφιμα, τράπεζες πραγματοποιούνται εντός του Δήμου διαμονής και μόνο εντός ακτίνας δύο χιλιομέτρων, μετακινήσεις για παροχή βοήθειας σε τρίτα πρόσωπα απαιτούν πρόσθετα δικαιολογητικά και τέλος, δεν επιτρέπονται μετακινήσεις για άθληση με αυτοκίνητο.
epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Στο «βαθύ κόκκινο» μπήκαν οι Δήμοι Ιωαννιτών και Μετσόβου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 8590916883522559076
Σχόλια
item