Μαρία Ηλιάκη: Δες την εγκυμονούσα παρουσιάστρια να γυμνάζεται Μαρία Ηλιάκη: Δες την εγκυμονούσα παρουσιάστρια να γυμνάζεται | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Μαρία Ηλιάκη: Δες την εγκυμονούσα παρουσιάστρια να γυμνάζεται

Η Μαρία Ηλιάκη έχει προσαρμοστεί στους ρυθμούς μιας νέας καθημερινότητας και ετοιμάζεται να ζήσει μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της ζωής της. 

Η παρουσιάστρια είναι έγκυος στο πρώτο παιδί της, καρπό του έρωτά της με τον Στέλιο Μανουσάκη, με τον οποίο μετρούν περίπου 2,5 χρόνια κοινής πορείας. 

Αυτός είναι και ο λόγος που η Μαρία Ηλιάκη τους τελευταίους μήνες έχει εγκατασταθεί στη Ζυρίχη, πόλη όπου ο σύντροφός της δραστηριοποιείται επαγγελματικά. 

Η παρουσιάστρια μπορεί να είναι αρκετές ώρες μόνη στο σπίτι, όμως βρήκε έναν δημιουργικό τρόπο για να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της. Όπως αποκάλυψε μέσα από το προφίλ της στο Instagram, ξεκίνησε γυμναστική.

Η Μαρία Ηλιάκη άρχισε διαδικτυακά μαθήματα με τη Μάντη Περσάκη, η οποία ήταν η δασκάλα της και στην Αθήνα. Η εγκυμονούσα  παρουσιάστρια φόρεσε τις φόρμες της και μπήκε σε πρόγραμμα γυμναστικής. 

Δες τη φωτογραφία:

 

epirusblog.gr
5 of 5
Μαρία Ηλιάκη: Δες την εγκυμονούσα παρουσιάστρια να γυμνάζεται
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 4466408818870031583
Σχόλια
item