Οι καλύτερες τηλεοπτικές φίλες που στην πραγματική ζωή μισούσε η μία την άλλη

Οι μεγάλοι ηθοποιοί έχουν συχνά εξίσου μεγάλα «εγώ», και όταν αυτά αναγκάζονται να ανταγωνιστούν για το οτιδήποτε, από τον τηλεοπτικό χρόνο, μέχρι τα αστεία που θα πουν αλλά και τα βραβεία στα οποία θα είναι προτεινόμενοι, μπορεί πολύ εύκολα να οδηγηθούν σε τριβές με τους συμπρωταγωνιστές τους.

Όπως συμβαίνει και με τρία ζευγάρια των κολλητών που ακολουθούν παρακάτω, που παρόλο στις επιτυχημένες τηλεοπτικές σειρές όπου συμπρωταγωνιστούσαν ήταν πραγματικά αχώριστες, δεν συνέβαινε το ίδιο και στην προσωπική τους ζωή. 

Πίσω από τις κάμερες, λοιπόν, η αξιοζήλευτη σχέση που είχαν οι αγαπημένες πρωταγωνίστριες ήταν εκείνη των αμετανόητων εχθρών, με τις διαμάχες και τις παρεξηγήσεις να αποτελούν βασικό χαρακτηριστικό των σχέσεών τους.

«Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς- 90210»: Σάνεν Ντόχερτι- Τζένι Γκαρθ

Μία από τις πιο περίπλοκες φιλίες στην τηλεόραση τη δεκαετία του ’90 ήταν μεταξύ των πρωταγωνιστριών της νεανικής σειράς «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς- 90210», της Κέλυ Τέιλορ την οποία έπαιζε η Τζένι Γκαρθ με την Μπρέντα Γουόλς, της περίφημης Σάνεν Ντόχερτι. 

Η φιλία τους είχε διαφωνίες και περιστασιακές διαμάχες, οι οποίες έδιναν τη σκυτάλη συχνά σε συναισθηματικές συμφιλιώσεις. 

Τι συνέβαινε μεταξύ τους, ωστόσο, στην πραγματική ζωή; Η σχέση των δύο ηθοποιών, στις αρχές των γυρισμάτων τουλάχιστον, χαρακτηριζόταν από διαφωνίες και διαμάχες, ενώ τα τελευταία χρόνια είχε βελτιωθεί αρκετά. 

Πιο συγκεκριμένα, μετά την κυκλοφορία των απομνημονευμάτων της το 2014, «Deep Thinkts From a Hollywood Blonde» η Γκαρθ είχε αναφέρει χαρακτηριστικά για τη σχέση της με την Ντόχερτι: «Ήμασταν κλεισμένες σε ένα στούντιο για 14- 16 ώρες κάθε μέρα.

Υπήρχαν στιγμές που αγαπούσαμε η μία την άλλη και στιγμές που μισιόμασταν. 

Περισσότερο είχε να κάνει με το ότι ήμασταν και οι δύο νέες και ψάχναμε τη φωνή μας προς τα έξω ακόμη. Τόσο η Σάνεν όσο κι εγώ είμαστε δύο γυναίκες Κριοί, πολύ δυναμικές και ανεξάρτητες, οπότε οι προστριβές μεταξύ μας ήταν αναμενόμενες».

«Gossip Girl»: Μπλέικ Λάβλι- Λέιτον Μίστερ

Στο Constance Billard School στο Μανχάταν, η Σερένα βαν ντερ Γούντσεν (Μπλέικ Λάβλι) και η Μπλερ Γουόλντορφ (Λέιτον Μίστερ) δεν ήταν μόνο δύο κορίτσια με εξαιρετικά πλουσιοπάροχη ζωή, αλλά ήταν δύο αχώριστες φίλες, που πολλά κορίτσια της ηλικίας τους ζηλεύανε. 

Σύμφωνα με τους συνεργάτες τους στη σειρά, ωστόσο, οι δύο συμπρωταγωνίστριες του «Gossip Girl» δεν ήταν και τόσο φιλικές η μία προς την άλλη. 

Οι σχέσεις τους ήταν ευγενικές αλλά μέχρι εκεί. Ωστόσο, άλλες πηγές στο σετ, όπως αναφέρει το ranker.com, υποστήριζαν ότι η σχέση των δύο ηθοποιών ήταν ακόμη πιο τεταμένη πίσω από τις κάμερες. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού New York, οι Λάβλι και Μίστερ «απέφευγαν η μία την άλλη όπως ο διάολος το λιβάνι, ενώ περίμεναν από τους συμπρωταγωνιστές τους επιλέξουν πλευρά.

«Sex and the City»: Σάρα Τζέσικα Πάρκερ- Κιμ Κατράλ

Οι δύο αχώριστες κολλητές στην λατρεμένη τηλεοπτική σειρά των γυναικών «Sex and the City», μπορεί με το υποκριτικό τους ταλέντο να έδειχναν ότι στην κυριολεξία η μια λάτρευε την άλλη, ωστόσο στην πραγματικότητα κάτι τέτοιο δεν ίσχυε. 

Η αντιπαλότητά τους, μάλιστα, ήταν τόσο μεγάλη που η Κατράλ, γνωστή και ως Σαμάνθα, όταν έχασε τον αδερφό της το 2016 και η Πάρκερ, κατά κόσμον Κάρι Μπράτσο, της έστειλε τα συλλυπήτηριά της, απάντησε μέσω σχολίου στο Instagram ταγκάροντας τον επίσημο λογαριασμό της Πάρκερ λέγοντας ότι «Δεν χρειάζομαι την αγάπη ή την υποστήριξή σου αυτή την τραγική στιγμή», ξεκαθαρίζοντάς της (για ακόμη μία φορά όπως φαίνεται) ότι «Η συνεχής επικοινωνία σου είναι μια επώδυνη υπενθύμιση του πόσο σκληρή ήσουν τότε και τώρα. 

Επιτρεψέ μου να το καταστήσω ΠΟΛΥ σαφές (εάν δεν το έχω ήδη κάνει) δεν είσαι η οικογένειά μου. Δεν είσαι φίλη μου. Γι ‘αυτό θέλω να σου πω για τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις την εικόνα του ‘καλού κοριτσιού’».

epirusblog.gr
5 of 5
Οι καλύτερες τηλεοπτικές φίλες που στην πραγματική ζωή μισούσε η μία την άλλη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2106586667870023818
item