Άρτα: Κορωνοϊός - Παραμένει στο «κόκκινο» η ΠΕ Άρτας Άρτα: Κορωνοϊός - Παραμένει στο «κόκκινο» η ΠΕ Άρτας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Άρτα: Κορωνοϊός - Παραμένει στο «κόκκινο» η ΠΕ Άρτας

Στο επίπεδο αυξημένου κινδύνου «κόκκινο» παραμένει η Περιφερειακή Ενότητα Άρτας για μία ακόμη εβδομάδα, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση από την Πολιτική Προστασία.

Επομένως, από την Δευτέρα 29 Μαρτίου η λειτουργία του λιανεμπορίου θα πραγματοποιείται με τη μέθοδο click away, ενώ η λειτουργία καταστημάτων ένδυσης, υπόδησης, βιβλιοπωλείων, κομμωτηρίων και καταστημάτων προσωπικής περιποίησης θα πραγματοποιείται με προκαθορισμένο ραντεβού (click-in-a-shop) και με 1 άτομο ανά 25τ.μ.

Αναφορικά με το ωράριο καταστημάτων, λόγω της εφαρμογής του click away και click-in-shop, δηλαδή τα καταστήματα λειτουργούν μόνο με ραντεβού, ο Εμπορικός Σύλλογος Άρτας δεν θα βγάλει ωράριο, όσο διαρκούν οι πωλήσεις με ραντεβού, για να μην δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που ήδη υπάρχουν.

Σημειώνεται ότι για τις «κόκκινες» περιοχές απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 21:00 μέχρι τις 05:00 το πρωί και τα καταστήματα θα κλείνουν στις 20:30.

Τα μέτρα τίθενται σε ισχύ από τη Δευτέρα 29-3-2021 στις 6 το πρωί.
epirusblog.gr
5 of 5
Άρτα: Κορωνοϊός - Παραμένει στο «κόκκινο» η ΠΕ Άρτας
epirusblog.gr
5 of 5
Αρτα 970459277394359980
Σχόλια
item