Η τρυφερή εξομολόγηση της Κατερίνας Στικούδη για τον σύζυγό της: Με φροντίζει και μαγειρεύει εκπληκτικά Η τρυφερή εξομολόγηση της Κατερίνας Στικούδη για τον σύζυγό της: Με φροντίζει και μαγειρεύει εκπληκτικά | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Η τρυφερή εξομολόγηση της Κατερίνας Στικούδη για τον σύζυγό της: Με φροντίζει και μαγειρεύει εκπληκτικά

Στα παρασκήνια του «Your Face Sounds Familiar» βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και συνάντησε την Κατερίνα Στικούδη.

Η τραγουδίστρια η οποία συμμετέχει στο show μιμήσεως του Ant1 προχώρησε σε δηλώσεις και έκανε μια τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγο της, Βαγγέλη Σερίφη.

«Έχω έναν υπέροχο άνδρα που με φροντίζει και με προσέχει. Μαγειρεύει καταπληκτικά! Φτιάχνει γλυκόξινο κοτόπουλο, απλώνει και φύλλο. Νιώθω πάρα πολύ τυχερή γυναίκα» ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη με ένα μεγάλο χαμόγελο στο πρόσωπο της.

Στην συνέχεια, η Κατερίνα Στικούδη δέχθηκε και μια ερώτηση η οποία την ενόχλησε. Η ερώτηση αφορούσε στο ενδεχόμενο να επισφραγίσουν την ευτυχία τους με τον σύζυγο της κάνοντας ένα παιδί. «Θα γίνουν όλα αυτά, δεν είναι ώρα για τέτοιες ανακοινώσεις. 

Ακόμα κι αν έχω σκεφτεί κάτι τέτοιο, δεν θα το δηλώσω» ανέφερε η Κατερίνα Στικούδη.


epirusblog.gr
5 of 5
Η τρυφερή εξομολόγηση της Κατερίνας Στικούδη για τον σύζυγό της: Με φροντίζει και μαγειρεύει εκπληκτικά
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7036010966687017254
Σχόλια
item