Πόπη Μαλιωτάκη: “Φοβάμαι ακόμα και μέσα στο ίδιο μου το σπίτι” – Τι έχει συμβεί Πόπη Μαλιωτάκη: “Φοβάμαι ακόμα και μέσα στο ίδιο μου το σπίτι” – Τι έχει συμβεί | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πόπη Μαλιωτάκη: “Φοβάμαι ακόμα και μέσα στο ίδιο μου το σπίτι” – Τι έχει συμβεί

Μια πολύ δύσκολη κατάσταση βιώνει η Πόπη Μαλιωτάκη και την μοιράστηκε σήμερα μαζί μας μέσα από τα social media. Στην αρχή δεν έδωσε σημασία στις έντονες ενοχλήσεις μεγάλου θαυμαστή της αλλά πλέον, όπως περιγράφει έχει αρχίσει να φοβάται πολύ ακόμα και μέσα στο σπίτι της. 

Η τραγουδίστρια, ανέφερε πως εδώ και μέρες δέχεται κλήσεις και μηνύματα από έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζει και παραβιάζει την ιδιωτικότητά της. Εκείνος, όπως αναφέρει, γνωρίζει τον αριθμό του κινητού της αλλά και τη διεύθυνση του σπιτιού της. 

Το χειρότερο είναι ότι ο άγνωστος αυτός για εκείνη άνθρωπος φαίνεται να την παρακολουθεί, αφού όπως αναφέρει, γνωρίζει που πάει, ποιους συναντάει και που βρίσκεται. 

H τραγουδίστρια τόνισε ότι θα προβεί σε όποια νόμιμη διαδικασία, προκειμένου να δώσει τέλος σε αυτή την αρρωστημένη κατάσταση που βιώνει…

Η τραγουδίστρια δημοσίευσε και κάποια από τα μηνύματα του ανθρώπου που την ενοχλεί..

Διάβασε όσα έγραψε: 

epirusblog.gr
5 of 5
Πόπη Μαλιωτάκη: “Φοβάμαι ακόμα και μέσα στο ίδιο μου το σπίτι” – Τι έχει συμβεί
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2715139081694169916
Σχόλια
item