Δε φαντάζεσαι ποια τραγουδίστρια ανακηρύχθηκε γυναίκα καλλιτέχνης του αιώνα

Κι όμως, αυτή η γυναίκα ανακηρύχθηκε η γυναίκα καλλιτέχνης του αιώνα με τις περισσότερες πωλήσεις άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο, αφήνοντας πίσω τη Madonna, την Pink και την Rihanna

Τα στατιστικά στοιχεία παρουσιάστηκαν ενόψει της Εθνικής Ημέρας Άλμπουμ στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία για τέταρτη φορά θα εορταστεί τον Οκτώβριο του 2021 με φετινό θέμα «Γιορτάζοντας τις Γυναίκες της Μουσικής».

Στην ανακοίνωση του εορτασμού αποκαλύπτεται ποιες είναι οι γυναίκες τραγουδίστριες με τις μεγαλύτερες πωλήσεις άλμπουμ από το 2000, καθώς και τα πιο εμπορικά άλμπουμ γυναικών καλλιτεχνών.

Η τραγουδίστρια από το Λονδίνο βρίσκεται στην κορυφή του chart της Βρετανικής Φωνογραφικής Βιομηχανίας (BPI), καθώς και τα τρία άλμπουμ της είναι στη δεκάδα των άλμπουμ γυναικών καλλιτεχνών με τις καλύτερες πωλήσεις.

Το δεύτερο άλμπουμ της που πούλησε έξι εκατομμύρια αντίτυπα, μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, είναι στην κορυφή της λίστας των άλμπουμ γυναικών καλλιτεχνών.

Τον περασμένο Αύγουστο, όταν ένας θαυμαστής της έθεσε την ερώτηση «πότε θα περιμένουμε νέο album» η star -που έχει ήδη στην κατοχή της Grammy- έδωσε την απάντηση που κανείς δεν ήθελε να ακούσει. «Ειλικρινά δεν έχω ιδέα», έγραψε στο Instagram της.

Αργότερα, τον Οκτώβριο, η Βρετανίδα τραγουδίστρια άφησε μια ελπίδα πως θα ξαναμπεί στο studio μέσα στο 2021. «Επιστρέφω τώρα στη σπηλιά μου για να είμαι η μοναχική γάτα, που πάντα ήμουν! Ειρήνη μέχρι τον επόμενο χρόνο», είχε γράψει στο instagram.

Δες για ποια super star μιλάμε στην gallery που ακολουθεί:


epirusblog.gr
5 of 5
Δε φαντάζεσαι ποια τραγουδίστρια ανακηρύχθηκε γυναίκα καλλιτέχνης του αιώνα
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6677069599985396597
item