Πένυ Σκάρου: Μετά το ατύχημά μου, τραγουδιστής με ρώτησε «εσύ είσαι η τραγουδίστρια με το κομμένο πόδι;»

Σπουδάζω κεραμική, είμαι πρωτοετής και αισθάνομαι πολύ όμορφα που νιώθω ξανά μαθήτρια» εξομολογήθηκε η Πένυ Σκάρου στην κάμερα της εκπομπής «Pop Up» το πρωί της Τρίτης.

Στην συνέχεια, η τραγουδίστρια αναφέρθηκε σε δυο περιστατικά που της συνέβησαν με πρωταγωνιστές έναν τραγουδιστή και έναν παρουσιαστή μετά το ατύχημα που είχε.

«Μετά το ατύχημά μου, ένας πασίγνωστος τραγουδιστής με ρώτησε “εσύ είσαι η τραγουδίστρια με το κομμένο πόδι;”. Πάρα πολύ κακό. Και άλλος ένας πασίγνωστος παρουσιαστής, ο οποίος ενώ είχαμε κλείσει την εκπομπή, δεν με δέχτηκε στην εκπομπή γιατί δεν μπορούσε να αντιμετωπίσει το πρόβλημά μου», ανέφερε αρχικά η Πένυ Σκάρου.

Η Πένυ Σκάρου πρόσθεσε στην συνέχεια: «Ο τραγουδιστής είναι ένας άνθρωπος μεγάλος και λίγο απαίδευτος γι’ αυτό ίσως και μπορεί να μην το είπε με κακία. Δεν το είπε με κακία, αλλά αυτό που είπε ήταν κακό για έναν άνθρωπο που του συμβαίνει κάτι τέτοιο.

Πρόσφατα ένας άνθρωπος μου είπε κάτι για το πόδι μου που με επηρέασε πάρα πολύ. Έχω κάνει σημαία το θέμα με το πόδι μου, αλλά παρ’ όλα αυτά είναι κάτι που βλέπω στην καθημερινότητά μου».epirusblog.gr
5 of 5
Πένυ Σκάρου: Μετά το ατύχημά μου, τραγουδιστής με ρώτησε «εσύ είσαι η τραγουδίστρια με το κομμένο πόδι;»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 6082765009679329637
item