Δανάη Μπάρκα: Απαντά στις φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να παίρνει τη θέση της στην πρωινή ζώνη Δανάη Μπάρκα: Απαντά στις φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να παίρνει τη θέση της στην πρωινή ζώνη | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Δανάη Μπάρκα: Απαντά στις φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να παίρνει τη θέση της στην πρωινή ζώνη

Τα σενάρια που θέλουν τη Δανάη Μπάρκα να μετακινείται στην πρωινή ζώνη του Σαββατοκύριακου και τη θέση της στην καθημερινή πρωινή ζώνη να παίρνει η Ελένη Μενεγάκη έχουν φουντώσει το τελευταίο διάστημα.

Η κάμερα της εκπομπής, Έλα Χαμογέλα, και ο δημοσιογράφος Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τη νεαρή παρουσιάστρια πριν το ξεκίνημα της εκπομπής της. Η ίδια απάντησε για το τηλεοπτικό της μέλλον και τον ενδεχόμενο ερχομό της Ελένης Μενεγάκη στο Mega.

«Το ότι θα μεταφερθώ το Σαββατοκύριακο, δεν το ξέρω. Δεν έχει συζητηθεί κάτι, ωστόσο, τις επίσημες απαντήσεις τις δίνει το κανάλι. 

Διότι, ακόμα κι αν γνωρίζω τώρα πράγματα, δε μπορώ να προσπεράσω το κανάλι μου, ούτε εγώ να βγω να πω αυτό, ενώ έχουμε συνεννοηθεί κάτι άλλο. 

Δεν υπάρχει κάτι επίσημο, μέχρι στιγμής ξέρω ότι όλα οκ και πάμε, αλλά είναι ακόμα νωρίς» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναφορικά με την Ελένη Μενεγάκη είπε: «Άντε καλέ, γιατί αν έρθει η Ελένη θα με φάει; Το να έρχονται άνθρωποι, ειδικά τέτοιου βεληνεκούς, μόνο καλό μπορεί να κάνει».

Δες το βίντεο:epirusblog.gr
5 of 5
Δανάη Μπάρκα: Απαντά στις φήμες που θέλουν την Ελένη Μενεγάκη να παίρνει τη θέση της στην πρωινή ζώνη
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8441367135069823932
Σχόλια
item