Πρέβεζα: Συνεχείς οι έλεγχοι προκειμένου να "αποτυπωθεί" πλήρως η εικόνα στην Πρέβεζα μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων σε εκπαιδευτική μονάδα- Πρέβεζα: Συνεχείς οι έλεγχοι προκειμένου να "αποτυπωθεί" πλήρως η εικόνα στην Πρέβεζα μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων σε εκπαιδευτική μονάδα- | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Συνεχείς οι έλεγχοι προκειμένου να "αποτυπωθεί" πλήρως η εικόνα στην Πρέβεζα μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων σε εκπαιδευτική μονάδα-

Στην Π.Ε Πρέβεζας οι λιγότεροι εμβολιασμοί από την Ήπειρο

Αναστάτωση προκλήθηκε το γιορτινό τριήμερο στην Πρέβεζα από την είδηση για εντοπισμό συρροής κρουσμάτων COVID 19 σε εκπαιδευτική μονάδα της πόλης.

Οι υγειονομικές αρχές τέθηκαν άμεσα σε συναγερμό και ξεκίνησε η ιχνηλάτιση προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά.

Το πρωί της Κυριακής πρωτοφανής ήταν η προσέλευση μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ ανίχνευσης κορονοϊού με την ουρά να ξεκινά από τα πευκάκια και να φτάνει μέχρι την είσοδο του Νοσοκομείου.

Συνολικά μέσα στο Σαββατοκύριακο πραγματοποιήθηκαν περίπου 600 τεστ από τα οποία τα 14 ήταν θετικά, ενώ χθες Καθαρά Δευτέρα ο ΕΟΔΥ ανακοίνωσε 4 ακόμη θετικά κρούσματα στην Π.Ε Πρέβεζας.

Όλη τη βδομάδα τα τεστ που πραγματοποιήθηκαν μετά την εντόπιση του κρούσματος ήταν περίπου 1.000 χωρίς να υπάρξει ευτυχώς μεγάλος αριθμός θετικών στον κορονοϊό αποτελεσμάτων.

Ο έλεγχος στην εκπαιδευτική κοινότητα θα συνεχιστεί και σήμερα καθώς και τις επόμενες μέρες έτσι ώστε να “αποτυπωθεί” πλήρως η εικόνα που υπάρχει αυτή την στιγμή στην πόλη μας.

Την ίδια στιγμή σύμφωνα με τα στοιχεία του ΕΟΔΥ σε εξέλιξη βρίσκεται ο εμβολιασμός του πληθυσμού και στην περιοχή της Ηπείρου.

Μέχρι τις 15 Μαρτίου στην Ήπειρο ο εμβολιασμός είχε ολοκληρωθεί ( και με τις δύο δόσεις) για 15.272 πολίτες, ενώ συνολικά ο αριθμός των εμβολιασμών(πρώτη και δεύτερη δόση) είναι 45.157.

Στα εμβολιαστικά κέντρα του Νομού Ιωαννίνων έχουν γίνει μέχρι τώρα 23.359 εμβόλια. Οι 14.926 αφορούν στην πρώτη δόση ενώ 8.433 είναι οι εμβολιασμοί δεύτερης δόσης. Στα εμβολιαστικά κέντρα της Άρτας έγιναν 8.486 δόσεις εμβολίου.

Ο εμβολιασμός με την πρώτη δόση ανήλθαν τους 5.141 και με την δεύτερη στους 3.345 .Στα εμβολιαστικά κέντρα της Θεσπρωτίας πραγματοποιήθηκαν 7.367 δόσεις εμβολίου. Ο εμβολιασμός και με την δεύτερη δόση έχει ολοκληρωθεί για 2.203 κατοίκους.

Στα εμβολιαστικά κέντρα της Πρέβεζας έχουν γίνει τα λιγότερα εμβόλια. Συνολικά έχουν πραγματοποιηθεί 5.945 δόσεις εκ των οποίων οι 4.681 αφορούν την πρώτη και οι 1.264 την δεύτερη.
(Φωτο από τους ελέγχους που έγιναν την Κυριακή 14/3 στο νοσοκομείο Πρέβεζας)

Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Συνεχείς οι έλεγχοι προκειμένου να "αποτυπωθεί" πλήρως η εικόνα στην Πρέβεζα μετά τον εντοπισμό κρουσμάτων σε εκπαιδευτική μονάδα-
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 1094674336627077768
Σχόλια
item