Ματθίλδη Μαγγίρα: «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε εμένα και την Μπέτυ»

Το πρωί της Δευτέρας, η Ματθίλδη Μαγγίρα μίλησε στην εκπομπή Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση της με την αδερφή της. Όπως εξήγησε, δεν υπάρχει κανένας ανταγωνισμός μεταξύ τους.

Η ηθοποιός μίλησε για τη ζωή της, για το παιδί της και για τη συμμετοχή της στο φετινό κύκλο του YFSF, ενώ μίλησε και για τη σχέση της με τον Γιάννη Δαλιανίδη.

Οι δηλώσεις της Ματθίλδης Μαγγίρα για την αδερφή της

«Δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ μας, είμαι 5 χρόνια μεγαλύτερη από την Μπέτυ και όταν γεννήθηκε η Μπέτυ εμένα μου δόθηκε η ευθύνη να την προσέχω. Οπότε από 5 χρονών λειτουργούσα ως μικρή μαμά της Μπέτυς.

Σε τι να την ανταγωνιστώ στο ύψος; Έχει το ύψος της, έχω το ύψος μου γίνεται να φτάσω το ύψος της, δεν γίνεται. Στο ταλέντο; Σε τι, έχω την προσωπικότητα μου, έχει την δική της.

Ματθίλδη Μαγγίρα Μπέτυ

Ο Γιάννης Διαλανίδης όταν με γνώρισε ήθελε να με υιοθετήσει όμως δεν ήθελα να στεναχωρήσω τους γονείς μου. 

Είχαμε μία πολύ αληθινή και ουσιαστική επαφή από την πρώτη στιγμή που τον είδα και με είδε».

«Κλείδωσε την πόρτα του δωματίου και ξεκίνησε να αυτοϊκανοποιείται»

Σοκάρει η εξομολόγηση της Ματθίλδης Μαγγίρα, για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε όταν ήταν στα πρώτα βήματα της καριέρας της σε ηλικία 18 ετών, πριν ακόμη γίνει γνωστή στην τηλεόραση και το θέατρο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο 7 ΜΕΡΕΣ TV, αποκάλυψε επίσης, πως ο θύτης ήταν ο βοηθός πολύ γνωστού πρωταγωνιστή. Ενώ, δεν δίστασε να μιλήσει για την υπόθεση Δόξα - Δεληθανάση.

«Φυσικά, στα δεκαοχτώ μου, όταν ζούσα ακόμη στην Ξάνθη, πριν γίνω επαγγελματίας ηθοποιός. 

Ο ερασιτεχνικός θεατρικός σύλλογος της πόλης που συμμετείχα τότε διοργάνωσε ένα χορό και κάλεσε τιμής ένεκεν στην εκδήλωση ένα γνωστό πρωταγωνιστή ο οποίος δεν ζει πια, κι εκείνος ήρθε με το βοηθό του που είναι ακόμα εν ζωή – και επειδή το σύμπαν βλέπει και τιμωρεί, δεν έκανε ποτέ τίποτα σπουδαίο θεατρικά.

Στην παράσταση έκανα μια σειρά από μιμήσεις, από τον Θύμιο Καρακατσάνη έως την Ντίνα Κώνστα, και παρά το ότι θα έβλεπαν το ίδιο βράδυ τη δουλειά μας, μου ζήτησαν να πάω στο ξενοδοχείο για να τους δείξω όσα επρόκειτο να παρουσιάσω. 

Αρχικά αντέδρασα και είπα στον υπεύθυνο «Αφού είναι καλεσμένοι μας, θα δουν τα κομμάτια μου κατά τη διάρκεια του χορού».

Τέλος πάντων, για να μη χαλάσω το χατίρι κανενός, πήγα στο ξενοδοχείο. Εκεί ο βοηθός του ηθοποιού κλείδωσε την πόρτα του δωματίου χωρίς να το καταλάβω και άρχισε να με χαϊδεύει λέγοντάς μου «Μα τι ταλαντούχα είσαι». 

Αντέδρασα άμεσα και του ζήτησα να πάρει το χέρι του από πάνω μου. Τότε ξεκίνησε να αυτοϊκανοποιείται και μου έλεγε «Σε παρακαλώ, άσε με να σε κοιτάω».

Ματθίλδη Μαγγίρα σεξουαλική παρενόχληση

Έκλαιγα και έψαχνα τρόπο να φύγω από το δωμάτιο. Μέχρι και να πηδήξω από το μπαλκόνι σκέφτηκα. 

Στο τέλος κατάφερα να βγω. Σοκαρισμένη και ταραγμένη, πήγα κατευθείαν και το είπα και στον πρόεδρο του συλλόγου και στον πατέρα μου. Το βράδυ ο χορός έγινε κανονικά. Αυτός καθόταν δίπλα στο μεγάλο όνομα και με ανέβασαν να κάνω το νούμερο μου, σαν να μη συνέβη τίποτα.

Χρόνια αργότερα, μέσω της ψυχοθεραπείας, συνειδητοποίησα ότι εκείνο το γεγονός με ώθησε να βγάλω πιο πολύ το αρσενικό μου κομμάτι στη δουλειά, υιοθετώντας μια συμπεριφορά που θύμιζε αντράκι. 

Έθαψα τη θηλυκή μου πλευρά, ίσως και γι΄αυτό δεν αντιμετώπισα έκτοτε τίποτα αντίστοιχο στην επαγγελματική μου διαδρομή.

Το έκανα ασυναίσθητα, ως άμυνα. Υποσυνείδητα, άλλαξε η συμπεριφορά μου για να με προστατεύσω. Τώρα, με τις καταγγελίες για κακοποιήσεις, ήρθαν αυτόματα στη σκέψη μου όσα έζησα».


epirusblog.gr
5 of 5
Ματθίλδη Μαγγίρα: «Δεν υπάρχει ανταγωνισμός ανάμεσα σε εμένα και την Μπέτυ»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7944968570405858137
item