Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Φίλιππος θέλω να είναι ο άνδρας που θα συνεχίσω την ζωή μου»

Η παρουσιάστρια του «Ευτυχείτε» μίλησε στο περιοδικό «ΟΚ» τόσο για τα επαγγελματικά της βήματα όσο και για την προσωπική της ζωή. Μάλιστα η Κατερίνα Καινούργιου δεν δίστασε να απαντήσει και σε ερωτήσεις για την σύντροφο της Φίλιππο Τσαγκρίδη.

«Σε λίγο καιρό κλείνουμε 2 χρόνια με τον Φίλιππο. Επειδή την έχω πατήσει με δηλώσεις που μπορεί να έχω κάνει στο παρελθόν για τις σχέσεις που είχα τότε –και εν τέλει αδύναμες-, νιώθω την ανάγκη να προστατεύω την προσωπική μου ζωή. 

Ο Φίλιππος είναι για εμένα ο πιο ξεχωριστός άνθρωπος που έχω γνωρίσει. Σε εκείνον βρήκα όλα όσα ονειρευόμουν. 

Έχει μια ευγένεια ψυχής που με ισορροπεί. Τον θαυμάζω και τον αγαπώ. Είμαι πολύ ρομαντική δεν σου κρύβω, και νιώθω πως ο Φίλιππος θέλω να είναι ο άντρας που θα συνεχίσω την ζωή μου μαζί του. Έτσι το σκέφτομαι, αλλά δεν ξέρεις ποτέ τι σου επιφυλάσσει το αύριο».

Ενώ για το αν θα ήθελε να δημιουργήσει οικογένεια και να αποκτήσει παιδιά η Κατερίνα Καινούργιου ανέφερε:

«Δεν θα σου πω ψέματα, θέλω να δημιουργήσω οικογένεια. Τώρα, αν θα αποκτήσω παιδί του χρόνου ή σε πέντε χρόνια, δεν μπορώ να το ξέρω, ούτε θα πιέσω κάποια κατάσταση, γιατί η αληθινή ευτυχία έρχεται μόνο αβίαστα. Όμως θέλω να είμαι και ρεαλίστρια. 

Είμαι σχεδόν 36 ετών και όσο και να έχει προοδεύσει η επιστήμη, θα ήθελα μέχρι μία ηλικία να έχω γίνει μητέρα, γιατί αν καθυστερήσω, ενδεχομένως θα δυσκολευτώ. Από την άλλη, προφανώς δεν έχω βάλει κάποιο χρονόμετρο. Το να αποκτήσεις παιδί είναι θέλημα Θεού».

 

epirusblog.gr
5 of 5
Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Φίλιππος θέλω να είναι ο άνδρας που θα συνεχίσω την ζωή μου»
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 7320964037617416677
item