Πρέβεζα: Σκέψεις για επεξεργασία Σχεδίου Δράσης για μετεγκατάσταση των ΡΟΜΑ από τη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας Πρέβεζα: Σκέψεις για επεξεργασία Σχεδίου Δράσης για μετεγκατάσταση των ΡΟΜΑ από τη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Σκέψεις για επεξεργασία Σχεδίου Δράσης για μετεγκατάσταση των ΡΟΜΑ από τη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας

Σύμφωνα με πληροφορίεςο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Πρέβεζας Γιάννης Δαρδαμάνης, εξετάζει το ενδεχόμενο να επεξεργαστεί ο Δήμος ένα Σχέδιο Δράσης για μετεγκατάσταση των ΡΟΜΑ από τη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ υπάρχουν τα χρηματοδοτικά εργαλεία για την αγορά οικοπέδου και εγκατάσταση εκεί του καταυλισμού, ώστε οι συνθήκες διαβίωσης να είναι καλύτερες, να σταματήσουν τα προβλήματα που υπάρχουν στη ΒΙ.ΠΕ. και παράλληλα να δημιουργηθούν περισσότερες και καλύτερες προϋποθέσεις ένταξης των ανθρώπων στο κοινωνικό σύνολο.

Την τελευταία δεκαετία ο Δήμος Πρέβεζας κατά γενική ομολογία έχει επιδείξει ολιγωρία στο θέμα αυτό, ενώ και στη ΒΙ.ΠΕ. έχουν δημιουργηθεί ζητήματα με παραβατικές συμπεριφορές.

Μένει να δούμε αν θα κάνει ένα επόμενο βήμα η δημοτική αρχή και θα προσπαθήσει μέχρι το τέλος της θητείας της, μέσω του κου Δαρδαμάνη, να χαράξει μία συγκεκριμένη πολιτική στο θέμα.

Πηγή: atpreveza.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Σκέψεις για επεξεργασία Σχεδίου Δράσης για μετεγκατάσταση των ΡΟΜΑ από τη Βιομηχανική Περιοχή της Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6878837724971022173
Σχόλια
item