Θεσπρωτία: Ο νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας για την θέση του στο νομαρχιακό όργανο της Νέας Δημοκρατίας

Με αίσθημα ευθύνης αναλαμβάνω τη θέση του Προέδρου της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας και θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τον Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Στέλιο Κονταδάκη, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. 

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω τόσο τον απερχόμενο Πρόεδρο κ. Αλκιβιάδη Λάμπρου όσο και τα μέλη της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας για την άριστη συνεργασία επί σειρά ετών η οποία να είστε σίγουροι ότι θα συνεχιστεί και θα διευρυνθεί.

Οι κρίσιμες στιγμές που διανύουμε και τα επιμέρους προβλήματα των συμπολιτών μας απαιτούν ενότητα, υπευθυνότητα και ανιδιοτελή προσφορά προκειμένου να ξεπεράσουμε τον σκόπελο του κορονοϊού και να αναπνεύσουμε ελεύθερα.

Με τον Πρωθυπουργό της χώρας και Πρόεδρο της παράταξης μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη να εγγυάται την σταθερότητα και την ανάπτυξη της πατρίδα μας, θα γυρίσουμε σελίδα και θα μεταβούμε στο καλύτερο αύριο που σταδιακά ανατέλλει, χάρη στις προσπάθειες της κυβέρνησης μας.

Ως νέος Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας, μαζί με τα όλα τα μέλη της και με στόχο την πρόοδο και την ανάπτυξη του τόπου μας, δεσμεύομαι ότι θα πορευτούμε ανοιχτοί στην κοινωνία, χωρίς διακρίσεις και αποκλεισμούς, με γνώμονα πάντα το συμφέρον της Θεσπρωτίας μας και αφουγκραζόμενοι πάντα τους πολίτες και τα αιτήματα τους.

Κωνσταντίνου Θεοφάνης

epirusblog.gr
5 of 5
Θεσπρωτία: Ο νέος πρόεδρος της ΔΕΕΠ Θεσπρωτίας για την θέση του στο νομαρχιακό όργανο της Νέας Δημοκρατίας
epirusblog.gr
5 of 5
Ήγουμενίτσα 7712238927252099859
item