Νέα Σμύρνη: Κάλεσμα Βαρουφάκη σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για κοινή δράση

Έκκληση στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ για κοινή δράση με στόχο την προστασία της δημοκρατίας και των πολιτών, απευθύνει με δήλωσή του ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης με αφορμή τα σημερινά γεγονότα στη Νέα Σμύρνη.

Η δήλωση του Γ. Βαρουφάκη έχει ως εξής:

«Μπροστά στην κλιμάκωση της κρατικής καταστολής που πλέον απειλεί την Δημοκρατία και αφήνει απροστάτευτους τους πολίτες από τους πραιτοριανούς των κκ. Μητσοτάκη-Χρυσοχοΐδη, το ΜέΡΑ25 καλεί το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ σε κοινή δράση προστασίας της Δημοκρατίας και των πολιτών. 

Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι, σε μια τόσο κρίσιμη καμπή, αδυνατούμε να συντονίσουμε τις δράσεις μας υπέρ της δημοκρατικής νομιμότητας».

Ερώτημα Βαρουφάκη προς τον πρωθυπουργό:

Ερωτήματα προς τον πρωθυπουργό θέτει ο Γραμματέας του ΜέΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης καταγγέλλοντας αστυνομική βία στη Νέα Σμύρνη. Σε ανάρτησή του ο κ. Βαρουφάκης αναφέρει

«Για πόσο καιρό κ. Μητσοτάκη θα κρύβεστε πίσω από υπουργό σας με βαρύ μητρώο παραβιάσεων βασικών αρχών ανθρωπισμού (οροθετικές); 

Πόσο ακόμα θα ποιείτε την νήσσαν όσο ο κ. Χρυσοχοΐδης μετατρέπει τις πλατείες και τις γειτονιές σε πεδία μαχών εναντίον καθ' όλα ειρηνικών πολιτών;».

epirusblog.gr
5 of 5
Νέα Σμύρνη: Κάλεσμα Βαρουφάκη σε ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ για κοινή δράση
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 596806526276759069
item