Σαντορινιός (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εμείς δέρναμε για τις Πρέσπες, αλλά δεν είχε πανδημία τότε [βίντεο]

Αίσθηση προκάλεσε μια αποστροφή του πρώην υπουργού και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Νεκτάριου Σαντορινιού, για την αστυνομική βία επί ημερών της κυβέρνησης Τσίπρα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ είχε κληθεί στην πρωινή εκπομπή του Open για να σχολιάσει τη θέση του κόμματός του για την αστυνομική βία, την οποία η αξιωματική αντιπολίτευση έχει κάνει αιχμή του δόρατος της πολιτικής της, και ειδικότερα αν στις διαδηλώσεις μεταδίδεται ο κορωνοϊός.

Στην ερώτηση του παρουσιαστή αν και ο ΣΥΡΙΖΑ είχε χρησιμοποιήσει, ως κυβέρνηση, αστυνομική βία, για να επιβάλλει αποφάσεις, και ειδικά για τη βία που επέβαλε στους διαδηλωτές κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Σαντορινιός απάντησε: «Δείραμε κι εμείς διαδηλωτές για τις Πρέσπες, αλλά δεν είχαμε πανδημία τότε».

Δείτε το βίντεο που ανήρτησε η «Ομάδα Αλήθειας»:

Ας σημειωθεί, ότι το 2018, λίγες ώρες πριν την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών, διαδηλωτές που αντιδρούσαν στη Συμφωνία ήρθαν αντιμέτωποι με την αστυνομία, με αποτέλεσμα να υπάρξουν 8 τραυματίες.

                                                              Από τα επεισόδια στο Πισοδέρι, 2018

Οι αστυνομικές δυνάμεις έκαναν συνεχώς χρήση χημικών για να εμποδίσουν την πρόσβαση των διαδηλωτών στην δασική περιοχή, που οδηγεί στις Πρέσπες.

Δείτε το βίντεο από τα επεισόδια:


epirusblog.gr
5 of 5
Σαντορινιός (ΣΥΡΙΖΑ): Κι εμείς δέρναμε για τις Πρέσπες, αλλά δεν είχε πανδημία τότε [βίντεο]
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 8740184339837435711
item