Μητσοτάκης: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει - Συνιστώ ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση»

Με μήνυμά του ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ξεκαθάρισε πως η κυβέρνηση δεν θα ανεχτεί το παραμικρό περιστατικό βίας, καταδικάζοντας τα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη με τον τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Η Νέα Σμύρνη μετατράπηκε σε εμπόλεμη ζώνη με έναν αστυνομικό να τραυματίζεται σοβαρά μετά από επίθεση κουκουλοφόρων.

Ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, με μήνυμά του το βράδυ της Τρίτης (09/03), ξεκαθάρισε πως δεν θα ανεχτεί η Κυβέρνηση περιστατικά τυφλής βίας, κάνοντας παράλληλα έκκληση για αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία.

Αναλυτικά η δήλωση του πρωθυπουργού:

«Οι θλιβερές εικόνες βίας που είδαμε όλοι, απόψε, στην Αθήνα πρέπει να είναι οι τελευταίες.

Και η ζωή ενός συμπολίτη μας, του νεαρού αστυνομικού που κινδύνευσε, να μας αφυπνίσει. Αυτές τις στιγμές πρέπει να επικρατήσει απ’ όλους αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία.

Και απευθύνομαι ειδικά στους νέους μας, που είναι προορισμένοι να δημιουργούν. Όχι να καταστρέφουν.

Η τυφλή οργή δεν οδηγεί πουθενά. Δυστυχώς, κάποιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας. Και σε όσους επιχειρούν να σπείρουν το μίσος και το διχασμό στην κοινωνία για να καλύψουν το δικό τους αδιέξοδο, όπως έκαναν και στο παρελθόν, απαντώ το εξής:

To βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 τόνισα ότι είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων. Αυτό επαναλαμβάνω και τώρα. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω».epirusblog.gr
5 of 5
Μητσοτάκης: «Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει - Συνιστώ ψυχραιμία και αυτοσυγκράτηση»
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 4964669144194950411
item