Η ανόητη ανάρτηση Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και οι αντιδράσεις

Έσπευσαν κάποιοι να εκμεταλλευτούν πολιτικά ακόμα και την επιτυχία της επιστροφής του Ράλι Ακρόπολις στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα, συγχέοντας το μάλιστα με την Πανδημία, έφερε πολλές αντιδράσεις.

Αφορμή η δήλωση του Πρωθυπουργού στο επίσημο διαδικτυακό τόπο του WRC (World Rally Championship) στα Αγγλικά, τον οποίο επισκέπτονται εκατομμύρια κάθε μήνα από όλο τον κόσμο.

Ο κος Μητσοτάκης με φόντο την Ακρόπολη δήλωσε (στα Αγγλικά):

«Πριν από εβδομήντα χρόνια η Ακρόπολη αποτέλεσε το φόντο για έναν σπουδαίο αγώνα, που αργότερα καθιερώθηκε ως το “Ράλι των Θεών”. Ένας επικός αγώνας ράλι που ανέκαθεν έφερνε τα πληρώματα αντιμέτωπα με συνθήκες μοναδικές. 

Έπειτα από οκτώ χρόνια απουσίας, το Ράλι Ακρόπολις επιστρέφει, και μάλιστα εν μέσω μιας χρονικής συγκυρίας που η Ελλάδα βρίσκει και πάλι το δρόμο της. Κατά την τελευταία δεκαετία βρεθήκαμε στη δική μας “διαδρομή”, που περιείχε πολλές εναλλαγές. 

Πλέον, η Ελλάδα χαράζει το μέλλον της κάνοντας σημαντικά άλματα όσον αφορά την έρευνα, την τεχνολογία και τη βιωσιμότητα. Είμαστε περήφανοι που μπορούμε και πάλι να φιλοξενήσουμε διεθνούς απήχησης εκδηλώσεις, όπως το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι».

Ο κος Ζαχαριάδης, αφού ανάρτησε το video έγραψε το ιδιαίτερο προσβλητικό και ασεβές μήνυμα: «Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο πρωθυπουργός εν μέσω πανδημίας με 50 νεκρούς την ημέρα έκανε δήλωση – σχεδόν διάγγελμα για την τεράστια επιτυχία της κυβέρνησης να γίνει ξανά στην Ελλάδα το «Ράλλυ Ακρόπολις». 

Όταν μου το είπανε νόμιζα ότι ήταν ο Mr.Bean, τελικά ήταν όντως ο Μητσοτάκης.»

 Αφήνοντας στην άκρη την απόλυτη ασέβεια προς τον Πρωθυπουργό της χώρας από Βουλευτής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, προφανώς ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει ιδέα το τι εστί ένας αγώνας του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλι, τόσο για την παγκόσμια προβολή της χώρας που το διοργανώνει, των αξιοθέατων της, όσο και για τα επιχειρηματικά βλέμματα που τραβάει, ένας τέτοιος υψηλού επιπέδου αγώνας, στον οποίο συμμετέχουν οι πιο μεγάλες αυτοκινητοβιομηχανίες.

Αυτός είναι και ο λόγος που κάθε χρόνο δεκάδες χώρες παραμένουν στην «αναμονή» ζητώντας να πάρουν έναν από τους αγώνες του WRC.

Μεταξύ των πολλών αντιδράσεων και αυτή του Δημοσιογράφου και εκδότη του πιο δημοφιλούς αυτοκινητικού ΜΜΕ στην Ελλάδα του newsauto.gr και του πρώτου περιοδικού αυτοκινήτου του CAR, Τάκη Τρακουσέλλη, ο οποίος σχολίασε κάτω από την ανάρτηση του Βουλευτή: «Όσο άσχετος είσαι με το τι σημαίνει ένας αγώνας Παγκόσμιου ενδιαφέροντος για την Ελλάδα και την προβολή της τόση Παιδεία έχεις. Έτσι βέβαια σας μεγάλωσαν… να σας χαίρονται οι ψηφοφόροι σας και εμείς που σας πληρώνουμε»… 

 


epirusblog.gr
5 of 5
Η ανόητη ανάρτηση Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και οι αντιδράσεις
epirusblog.gr
5 of 5
πολιτική 1944388101750370100
item