Σε άσχημη κατάσταση ο Κώστας Δόξας μετά τις κατηγορίες της Μαρίας Δεληθανάση

Ο δικηγόρος του Κώστα Δόξα, Σπύρος Δημητρίου, επικοινώνησε το πρωί της Πέμπτης με την εκπομπή Ευτυχείτε και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως ο πελάτης του είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά από τις καταγγελίες που έκανε εις βάρος του η Μαρία Δεληθανάση.

Ο δικηγόρος του τραγουδιστή εξήγησε πως όλα έχουν πάρει πλέον τη νομική οδό και πως ο Κώστας Δόξας έχει ταραχθεί ιδιαίτερα με τις εξελίξεις μιας και πρόκειται για πολύ προσωπικά ζητήματα.

Οι δηλώσεις του δικηγόρου του Κώστα Δόξα

«Είναι υποθέσεις πάρα πολύ τρυφερές κυρίως όταν υπάρχει ένα παιδί. Είναι υποθέσεις οικογενειακές. 

Εξετάζουμε τα δεδομένα με προσοχή και προετοιμάζουμε τυχόν επόμενες κινήσεις μας νομικές κατά όποιου έχει πλήξει την τιμή και την αξιοπρέπεια του εντολέα μου αλλά και κάθε άλλου που έχει διαπράξει κάποιο ποινικό αδίκημα. 

Είναι ζητήματα και αποδεικτικά στοιχεία που εξετάζονται μόνο ενώπιων του δικαστηρίου εκεί προφανώς θα εξετασθούν και τα δικά μας στοιχεία όπως και της άλλης πλευράς.

Κώστας Δόξας Μαρία Δεληθανάση

Είναι ζητήματα ειδικών. Εγώ έχω ζητήσει από τον εντολέα μου να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία και με έχει διαβεβαιώσει ότι τα στοιχεία αυτά υπάρχουν. 

Ο εντολέας μου είναι στη Θεσσαλονίκη και όπως προβλέπει ο νόμος έχει σχεδόν ελεύθερη επικοινωνία με το παιδί του και διανυκτέρευση μαζί του. Είναι πολύ ταραγμένος, δε μπορεί να βγαίνει ο οποιοσδήποτε και με μια δήλωσή του να καταρρακώνει και να καταστρέφει προσωπικότητες.

Οι συνέπειες είναι πάρα πολύ άσχημες και δεν είναι δεδομένο ότι οι συνέπειες θα είναι αυτές που επιδιώκει ο καταγγέλων. Όσον αφορά το σόου εξετάζουμε όλα τα δεδομένα και θα προβούμε σε όποια ενέργεια χρειαστεί», είπε ο Σπύρος Δημητρίου στην κάμερα του Ευτυχείτε

Κώστας Δόξας: Το χρονικό της γνωριμίας του με την Μαρία Δεληθανάση

Σάλος έχει προκληθεί τις τελευταίες μέρες μετά τις καταγγελίες της πρώην συζύγου του Κώστα Δόξα για ενδοοικογενειακή βία, ενώ μόλις λίγες ώρες αργότερα ανακοινωνόταν από τον ΑΝΤ1 η απόφασή του να αποχωρήσει από το YFSF... 

Ακόμα και ο πιο ευφάνταστος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να επινοήσει μια τέτοια δυσοίωνη κατάληξη εάν αποφάσιζε κάποια στιγμή να στήσει το story αγάπης του τραγουδιστή και της πανέμορφης φιλολόγου, συντρόφου του Μαρίας Δεληθανάση, που ξεκίνησε 4 χρόνια πριν σε μια εμφάνισή του σε νυχτερινό στέκι της Θεσσαλονίκης.

Η δικαστική διαμάχη που είδε το φως της δημοσιότητας της τελευταίες μέρες, η οποία, ωστόσο, απ΄ ό,τι φαίνεται μετρά ήδη τρία χρόνια- έχει πρωταγωνιστές τους δυο τους. 

Η Μαρία κατηγόρησε για ενδοοικογενειακή βία τον τραγουδιστή, παρουσιάζοντας μάλιστα κάποιες φωτογραφίες στις οποίες εμφανίζεται με μώλωπες, ενώ από τη δική του πλευρά ο Κώστας Δόξας απάντησε δημοσιοποιώντας δικαστικά έγγραφα όπου η πρώην σύζυγός του εμφανίζεται να έχει αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά...

Από την Τζώρτζια Συρίχα για το περιοδικό You

Κώστας Δόξας Δεληθανάση καταγγελίες

Εκείνη βρέθηκε με την παρέα της σε ένα live του ως θαμώνας και η μοιραία συνάντηση στο καμαρίνι του αμέσως μετά, το πρώτο “κλικ” του μυαλού τους και αργότερα οι συναντήσεις τους στην Αθήνα, όλα σήμαναν μοιραία την αρχή ενός παθιασμένου έρωτα... Ενάμιση

χρόνο πριν, και πιο συγκεκριμένα τον Ιούλιο του 2018 όταν στο περιοδικό YOU κάναμε την κοινή τους συνέντευξη, το ερωτευμένο ζευγάρι σε καμία περίπτωση από τα λεγόμενά του δεν φαινόταν ότι θα έλυναν αργότερα τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες μετά από ανταλλαγές εξωδίκων...

“Διαζύγιο-εξπρές” 4 χρόνια πριν...

Στη δημοσιευμένη τότε συνέντευξή τους και οι δύο είχαν μιλήσει για ένα ανυπόστατο δημοσίευμα με τίτλο “Διαζύγιο-εξπρές” που είχε κυκλοφορήσει λίγο καιρό πριν και το διέψευδαν κατηγορηματικά... “Όταν γεννήθηκε το μωρό πριν από έναν περίπου χρόνο (σ.σ 2017) κυκλοφόρησε το δημοσίευμα. 

Ήταν μια συγκυρία που ο Κώστας δούλευε πάρα πολύ όλο το καλοκαίρι μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου και εγώ μόλις είχα γεννήσει”, έλεγε τότε η Μαρία στο YOU και συνέχιζε: “Προέκυψε αυτό το ανεπιβεβαίωτο δημοσίευμα και δεν πήρε κανείς τηλέφωνο. 

Για μένα ήταν αρκετά άσχημο. Πρώτη φορά ήρθα αντιμέτωπη με μια τέτοια συκοφαντία και άσχετη από τέτοια θέματα πώς να αντιμετωπίσω μια τέτοια κατάσταση”.

Η Μαρία, μεταξύ άλλων, περιγράφει ότι εκείνη την περίοδο επειδή ήταν μόνη της στο σπίτι με το παιδί και ο σύζυγός της έκανε διάφορες εμφανίσεις είχε αναγκαστεί να πάει στους γονείς της στη Θεσσαλονίκη για να τη βοηθήσουν. 

“Έμεινα για ένα διάστημα εκεί όσο ο Κώστας δούλευε γιατί ήταν αδύνατον να φροντίζω και το μωρό και τον εαυτό μου. Μέσα σε όλα αυτά διάβασα “Διαζύγιο-εξπρές”, σοκαρίστηκα. Με τις ελάχιστες διασυνδέσεις που είχα, δήλωσα ότι δεν ισχύει και μου φάνηκε πολύ άσχημο. 

Ήταν πολύ βίαιο ότι μπορείς να διασύρεις έτσι κόσμο για να γράψεις σε μια σελίδα κάτι, να υπάρχει εκεί το όνομά σου. Ξέρεις ο άλλος πώς είναι, πώς νιώθει και πώς ζει; Με σύγχυσε, αλλά νομίζω ότι το διαχειρίστηκα σωστά. Απευθύνθηκα σε δύο ανθρώπους που είχαν πρόσβαση σε αυτό το κομμάτι και το διέψευσα. 

Αυτό μπορούσα να κάνω, ο Κώστας επίσης έλειπε για δουλειά και ήταν πολύ δύσκολη ακόμα και η τηλεφωνική επικοινωνία, όταν δουλεύει όλη τη νύχτα και μετά έχει μία ώρα να κοιμηθεί για να μπει σε ένα αεροπλάνο, δεν μπορώ να τον βρίσκω ανά πάσα ώρα και στιγμή. 

Κι αυτό, από τη στιγμή που έχει αρχίσει να αναπαράγεται, να το βλέπω παντού και να μου στέλνουν μηνύματα συγγενείς μου από το χωριό και από τη Χαλκιδική, φίλοι μου και παλιοί μου συμμαθητές, και έλεγα “τι να πω”. Ήταν πάρα πολύ άσχημο, κρίμα!”...

Χωρισμοί και επιστροφές...

Δεν είναι η πρώτη φορά που το ζευγάρι έχει φτάσει στον χωρισμό. Οι ίδιοι στη συνέντευξή τους επιβεβαιώνουν τη μεταξύ τους εκρηκτική σχέση αλλά και τους ενίοτε καβγάδες που τους είχαν οδηγήσει μάλιστα και σε ρόλους ντετέκτιβ, να παρακολουθούν ο ένας τον άλλον...

Σε ακραίες καταστάσεις του τύπου «ανοίγω την πόρτα και φεύγω» έχετε φτάσει;

Κ.: Ουυυυυ, βέβαια!

Μ.: Εννοείται. Τον έχω παρατήσει στη μέση του δρόμου. Εκείνος δεν το έκανε, γιατί είναι κύριος, με σεβάστηκε, αλλά είμαι σίγουρη ότι θα ήθελε να το κάνει. 

Φαντάσου τον πρώτο καιρό, πριν κάνω το παιδί, είχαμε χωρίσει για ένα δεκαήμερο, όπου καταλήξαμε κάθε βράδυ ο ένας να παρακολουθεί το σπίτι του άλλου, με αποτέλεσμα να μη βρεθούμε ποτέ!

Μετά από δέκα μέρες βρεθήκαμε με μια αφορμή που έψαχνε ο κύριος, ήθελε να κανονίσουμε το ενοίκιο του σπιτιού, τον υποδέχτηκα κι εγώ επιμελώς ατημέλητη, ξαναήρθαμε κοντά μετά απ’ αυτό και στο τέλος αποκαλύψαμε ότι κάναμε βόλτες ο ένας έξω από το σπίτι του άλλου. Εκεί καταλάβαμε ότι έπρεπε να το συνεχίσουμε από εκεί που το αφήσαμε.

Σε γενικές γραμμές ποιος κάνει πίσω;

Κ.: Εγώ.

Μ.: Όχι δα, και οι δύο θα έλεγα. Δεν κάνω συχνά πίσω γιατί δεν είμαι αυτή που φταίει. Αυτός που φταίει, να κάνει πίσω.

Μαρία, έχει τύχει να πας σε live του και να υπάρχει θαυμάστρια που να τον φλερτάρει;

Μ.: Εννοείται, και δεν είναι εύκολο να το διαχειριστεί κανείς.

Κ.: Είναι καλό κορίτσι αλλά ζηλιάρικο. Μετά από αρκετά χρόνια φαντάζομαι θα καταλάβει ότι αυτή η δουλειά έχει αυτό το κομμάτι. Είναι στο θέμα της δικής μου εκπαίδευσης να είμαι φλερτόζος αλλά στην ουσία να μην φλερτάρω.

Πιστεύω ότι θα έχεις έρθει σε δύσκολη θέση και κάποιες τύπισσες θα ήταν ενοχλητικές...

Κ.: Το διαχειρίζομαι με χιούμορ. Αν δεν με σώσει, το ρίχνω στη βλακεία, ώστε να ξενερώσει ο άλλος.

Μ.: Αν πέσει στην αντίληψή μου το διαχειρίζομαι εγώ, μπαίνω μπροστά.

Έχεις κάνει σκηνή;

Μ.: Έχω απαντήσει σε ενοχλητικό τηλέφωνο, το οποίο επέμενε. Αντίστοιχα ο Κώστας έχει τύχει να διώξει άνθρωπο από το μαγαζί, ο οποίος ήταν πολύ διαχυτικός μαζί μου. Του έκανε τα μούτρα κρέας!

epirusblog.gr
5 of 5
Σε άσχημη κατάσταση ο Κώστας Δόξας μετά τις κατηγορίες της Μαρίας Δεληθανάση
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 8996199899956632307
item