Πρέβεζα: Προκήρυξη διαγωνισμού για συγγραφή μελέτης με την Ιστορία της Πρέβεζας από τα Γ.Α.Κ Ν. Πρέβεζας και το Ίδρυμα "Ακτία Νικόπολις" Πρέβεζα: Προκήρυξη διαγωνισμού για συγγραφή μελέτης με την Ιστορία της Πρέβεζας από τα Γ.Α.Κ Ν. Πρέβεζας και το Ίδρυμα "Ακτία Νικόπολις" | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Πρέβεζα: Προκήρυξη διαγωνισμού για συγγραφή μελέτης με την Ιστορία της Πρέβεζας από τα Γ.Α.Κ Ν. Πρέβεζας και το Ίδρυμα "Ακτία Νικόπολις"

Το Ίδρυμα "Ακτία Νικόπολις" και τα Γενικά Αρχεία του Κράτους – Αρχεία Νομού Πρέβεζας προκηρύσσουν τον 3ο διαγωνισμό για τη συγγραφή μελέτης που θα αναφέρεται σε οποιοδήποτε θέμα της Ιστορίας της Πρέβεζας από την εποχή της ίδρυσής της μέχρι τα μέσα του 20ού αιώνα.

H μελέτη που θα επιλεγεί από την Επιστημονική Επιτροπή , την οποία απαρτίζουν αξιόλογοι Πανεπιστημιακοί θα βραβευτεί με το έπαθλο των χιλίων ευρώ, ενώ οι μελέτες που θα κριθούν άξιες δημοσίευσης, θα εκδοθούν σε ειδικό τόμο υπό τον τίτλο "Ψηφίδες της Ιστορίας της Πρέβεζας γ΄" με τη φροντίδα του Ιδρύματος Ακτία Νικόπολις.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν πτυχιούχοι και φοιτητές ελληνικών ή ξένων Πανεπιστημίων, ενώ οι μελέτες πρέπει να υποβληθούν σε δύο τυπωμένα αντίτυπα και σε ηλεκτρονική μορφή σε ψηφιακό δίσκο (CD) έως τις 28 Φεβρουάριου 2022 και να αποσταλούν ταχυδρομικώς στο Τμήμα Γ.Α.Κ. Πρέβεζας, Καραμάνη 1, 481 00 Πρέβεζα, με την ένδειξη "Για το διαγωνισμό Πρεβεζάνικης Ιστορίας".

Οι συμμετέχοντες πρέπει ταυτόχρονα να επισυνάψουν σύντομο βιογραφικό τους σημείωμα καθώς και τα στοιχεία επικοινωνίας τους (τηλέφωνα, ταχυδρομική και ηλεκτρονική διεύθυνση).

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού θα ανακοινωθούν σε όλους τους συμμετέχοντες και στον τοπικό έντυπο ή ηλεκτρονικό τύπο, μέχρι την 31η Μαΐου 2022.

Για τις τυπογραφικές και βιβλιογραφικές προδιαγραφές συγγραφής και για υπόδειξη αρχειακών πηγών σχετικών με την ιστορία της Πρέβεζας οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Γ.Α.Κ. Πρέβεζας αποκλειστικά και μόνο μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (υπόψη κ. Σπύρου Σκλαβενίτη) στην ηλεκτρονική διεύθυνση mail@gak.pre.sch.gr.
*Aναλυτικά η προκήρυξη του διαγωνισμού στη σελίδα Γενικά Αρχεία του Κράτους - Αρχεία Ν. Πρέβεζας στο facebook
epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Προκήρυξη διαγωνισμού για συγγραφή μελέτης με την Ιστορία της Πρέβεζας από τα Γ.Α.Κ Ν. Πρέβεζας και το Ίδρυμα "Ακτία Νικόπολις"
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 6428680772779539529
Σχόλια
item