Γιώργος Αγγελόπουλος: Το σχόλιο στη φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τη νεογέννητη ανιψιά της Γιώργος Αγγελόπουλος: Το σχόλιο στη φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τη νεογέννητη ανιψιά της | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Το σχόλιο στη φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τη νεογέννητη ανιψιά της

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η οικογένεια της Ντορέττας Παπαδημητρίου, αφού η αδερφή της, Ελίνα Παπαδημητρίου, έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδί, κάνοντας την ηθοποιό θεία. 

Η Ελίνα Παπαδημητρίου γέννησε ένα κοριτσάκι και τη χαρμόσυνη είδηση αποκάλυψε η αδερφή της μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία, στην οποία η νεογέννητη ανιψιά της τής κρατάει σφιχτά το δάχτυλο.

Η ηθοποιός,”λιώνοντας” από ευτυχία, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της: “Θεϊκό μας πλασματάκι, εύχομαι να γίνω τόσο καλή θεία, όσο η μαμά σου στα ξαδέρφια σου! Σ’ αγαπώ”.

Την εν λόγω ανάρτηση σχολίασε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, τον οποίο παλιότερα δημοσιεύματα ήθελαν να βρίσκεται σε σχέση με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Μπορεί να είχαν κυκλοφορήσει στα Μέσα κοινές φωτογραφίες τους, όμως οι δυο τους δεν αποκάλυψαν ποτέ τι υπήρχε μεταξύ τους.

Όπως θα δεις, ο νικητής του Survivor έβαλε μια καρδούλα στην γλυκιά φωτογραφία.

Δες τη φωτογραφία:

epirusblog.gr
5 of 5
Γιώργος Αγγελόπουλος: Το σχόλιο στη φωτογραφία της Ντορέττας Παπαδημητρίου με τη νεογέννητη ανιψιά της
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3051966945765398538
Σχόλια
item