Στήβ Μιλάτος – Άννα Παπαϊωάννου: Κρίση στον γάμο τους Στήβ Μιλάτος – Άννα Παπαϊωάννου: Κρίση στον γάμο τους | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Στήβ Μιλάτος – Άννα Παπαϊωάννου: Κρίση στον γάμο τους

Σύννεφα φαίνεται πως έχουν σκεπάσει τον γάμο του Στηβ Μιλάτου και της Άννας Παπαϊωάννου

Σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE το ζευγάρι περνά μια σοβαρή κρίση στον γάμο του και παρά το γεγονός πως δεν έχουν πάρει διαζύγιο φαίνεται πως αυτά που τους χωρίζουν τελικά είναι πολύ περισσότερα από όσα τους ενώνουν. 

Τι κι αν έχουν περάσει μόλις 2.5 μήνες από τη μέρα που αποφάσισαν να ανταλλάξουν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης; Τα σύννεφα δεν άργησαν να φανούν.

Άνθρωποι που γνωρίζουν καλά τόσο τον Στηβ όσο και την Άννα δηλώνουν πως η είδηση αυτή έπεσε σαν κεραυνός αφού τίποτα δεν προμήνυε την εξέλιξη αυτή. 

Οι δυο τους άλλωστε δήλωναν τρελά ερωτευμένοι και δεν έβλεπαν την ώρα να περάσει όλη η περιπέτεια με τον κορονοϊό για να πραγματοποιήσουν και τον θρησκευτικό τους γάμο. 

Οι διαφορές μεταξύ τους μοιάζουν αγεφύρωτες ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι αμφότεροι έχουν διαγράψει όλες τις κοινές τους φωτογραφίες από τα social media και έχουν κάνει unfollow ο ένας τον άλλο. 

Θυμίζουμε πως η γνωριμία τους έγινε πριν έναν χρόνο περίπου ενώ μέσα στο καλοκαίρι ήρθε και η πρόταση γάμου από το γνωστό μοντέλο με τους δυο τους να περνάνε την πόρτα του δημαρχείου τον περασμένο Ιανουάριο. 

epirusblog.gr
5 of 5
Στήβ Μιλάτος – Άννα Παπαϊωάννου: Κρίση στον γάμο τους
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 2111386066383600991
Σχόλια
item