Ελένη Μενεγάκη: “Μπορεί όλες οι μέρες να μην είναι καλές, όμως…” Ελένη Μενεγάκη: “Μπορεί όλες οι μέρες να μην είναι καλές, όμως…” | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ελένη Μενεγάκη: “Μπορεί όλες οι μέρες να μην είναι καλές, όμως…”

Όσο το lockdown συνεχίζεται τόσο οι περισσότεροι από εμάς αναπολούμε τις ξέγνοιαστες στιγμές του παρελθόντος και ανυπομονούμε για το επόμενο ταξίδι. Σε αυτή την κατηγορία φαίνεται πως ανήκει και η Ελένη Μενεγάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια μπορεί να απολαμβάνει την καθημερινότητα με την οικογένειά της, όμως πού και πού νοσταλγεί το αγαπημένο της νησί, στο οποίο τώρα δεν μπορεί να ταξιδέψει. 

Ο λόγος για την Άνδρο. Η Ελένη Μενεγάκη περνάει εκεί τις διακοπές της τα τελευταία χρόνια, συνεπώς η επιθυμία να επισκεφτεί ξανά το σπίτι της και να αγναντεύσει τη μαγευτική θέα από την αυλή της είναι μεγάλη.

Το πρωί της Τετάρτης, η παρουσιάστρια δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία από το περσινό καλοκαίρι στο νησί, γράφοντας: “Μπορεί όλες οι μέρες να μην είναι καλές , σίγουρα όμως υπάρχει κάτι καλό σε κάθε μέρα! Το διάβασα και είπα να το μοιραστώ μαζί σας με μια φωτό από το περσινό καλοκαίρι”.

Δες τη φωτογραφία:

epirusblog.gr
5 of 5
Ελένη Μενεγάκη: “Μπορεί όλες οι μέρες να μην είναι καλές, όμως…”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1357296942247130256
Σχόλια
item