Αυτόπτης μάρτυρας της καταδίωξης στη Λιοσίων: Είδαμε ένα όχημα να ίπταται με ιλιγγιώδη ταχύτητα

Σοκαριστική είναι η μαρτυρία ενός αυτόπτη μάρτυρα του σοβαρού τροχαίου όπου ένα ΙΧ μετά από καταδίωξη στην οδό Λιοσίων έπεσε πάνω σε δέντρο και σε πεζούς τραυματίζοντάς τους. Όπως ανέφερε ο αυτόπτης που εκείνη τη στιγμή βρισκόταν μέσα στο όχημά του επί της Λιοσίων:

«Ήταν κάποιος εργαζόμενος που είχε ένα σημαιάκι και ρύθμιζε την κυκλοφορία (σ.σ στη Λιοσίων πραγματοποιούνται έργα και έχουν μειωθεί οι λωρίδες κυκλοφορίας). Εμείς περιμέναμε να ξεκινήσουμε, ήμασταν στην αναμονή. 

Σε κλάσματα δευτερολέπτου είδαμε ένα όχημα να ίπταται με ιλιγγιώδη ταχύτητα και να πέφτει πάνω στο δέντρο. Οι γυναίκες βρίσκονταν μπροστά και από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα».

Άλλος μάρτυρας μιλώντας στην κάμερα του newsbeast.gr ανέφερε ότι «μάλλον το αυτοκίνητο έφυγε από την πορεία του και έσκασε με μεγάλη ταχύτητα πάνω στο δέντρο και στα κτήρια εδώ. Το αυτοκίνητο το καταδίωκαν μηχανές της ΔΙΑΣ. 

Ο ένας από τους επιβαίνοντες πετάχτηκε έξω από το αυτοκίνητο μετά την πρόσκρουση και ήταν στο οδόστρωμα ανάμεσα στις μοτοσυκλέτες. Αρχικά όλοι νομίζαμε ότι ήταν επιβάτης της μοτοσικλέτας αλλά τελικά ήταν αυτός που πετάχτηκε από το όχημα».

Βίντε

epirusblog.gr
5 of 5
Αυτόπτης μάρτυρας της καταδίωξης στη Λιοσίων: Είδαμε ένα όχημα να ίπταται με ιλιγγιώδη ταχύτητα
epirusblog.gr
5 of 5
κοινωνία 4855864716345976416
item