Γιάννενα: Η απόφαση του ΣτΕ παράγει δεδικασμένο για το έργο της οδού Νιάρχου Γιάννενα: Η απόφαση του ΣτΕ παράγει δεδικασμένο για το έργο της οδού Νιάρχου | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Γιάννενα: Η απόφαση του ΣτΕ παράγει δεδικασμένο για το έργο της οδού Νιάρχου

Αναφορικά με υποβαλλόμενες στην Περιφέρεια Ηπείρου αιτήσεις πολιτών  που αφορούν στην κατασκευή του έργου ‘Οδός Σταύρου Νιάρχου’, ανακοινώνονται τα εξής:

Η Περιφέρεια Ηπείρου, με απόλυτο σεβασμό στη νομιμότητα ανέμεινε την έκδοση της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας επί αιτήσεως ακυρώσεως που είχαν υποβάλλει παρόδιοι ιδιοκτήτες. 

Μετά την έκδοση της υπ’ αριθμ. 1199/2020 απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας που δικαίωσε την Περιφέρεια ως προς όλους τους προβληθέντεςαπό τους αιτούντες λόγους, η Περιφέρεια προχωρά στην κατασκευή του.

Η άνω απόφαση παράγει δεδικασμένο, όπως επιβεβαιώνεται και από απαντητικό έγγραφο του Συνήγορου του Πολίτη. 

Ως εκ τούτου, η Περιφέρεια Ηπείρου δεν θα επιληφθεί και δεν θα εξετάσει οποιαδήποτε αίτηση υποβάλλεται εκ των υστέρων προς αυτήν. 

Όποιος εκτιμά ότι θίγονται έννομα συμφέροντά του, έχει δικαίωμα να αποταθεί στα αρμόδια Δικαστήρια. Η Περιφέρεια Ηπείρου δηλώνει ότι θα σεβαστεί την δικαστική απόφαση που θα τον δικαιώνει.

Πηγή: vimanews.gr

epirusblog.gr
5 of 5
Γιάννενα: Η απόφαση του ΣτΕ παράγει δεδικασμένο για το έργο της οδού Νιάρχου
epirusblog.gr
5 of 5
Ιωάννινα 7988201142804039147
Σχόλια
item