Πρέβεζα: Σε χαμηλή θέση στην ολοκλήρωση του εμβολιασμού βρίσκεται η Π.Ε. Πρέβεζας

Διόλου ικανοποιητικά για την Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας είναι τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας μέσω της ιστοσελίδας emvolio.gov.gr, για την ολοκλήρωση της εμβολιαστικής διαδικασίας σε πολίτες.

Πανελλαδικά η Π.Ε. Πρέβεζας βρίσκεται στην 49η θέση σε σύνολο 74 περιφερειακών ενοτήτων, όσον αφορά το σύνολο των εμβολιασμών. Αν ρίξει όμως κάποιος μια ματιά στον πληθυσμό των περιοχών που είναι στις πιο κάτω θέσεις, εύκολα μπορεί κάποιος να αντιληφθεί ότι η επίδοση αυτή δεν είναι η καλύτερη.

Αναφορικά με τη ολοκλήρωση της διαδικασίας, δηλαδή στο να έχει εμβολιάσει η Π.Ε. Πρέβεζας και με τις δύο δόσεις πολίτες, η περιοχή μας είναι ακόμη πιο χαμηλά στην 54η θέση ανάμεσα στις 74 περιφερειακές ενότητες.

Σε επίπεδο Ηπείρου, ακόμη και η Θεσπρωτία, που είναι μικρότερη περιφερειακή ενότητα πληθυσμιακά, έχει ολοκληρώσει τις 2 δόσεις του εμβολιασμού σε σχεδόν διπλάσιους πολίτες σε σχέση με την περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας.

Τη δεδομένη χρονικό στιγμή σε σύνολο του πληθυσμού, σύμφωνα με την απογραφή του 2011, η Π.Ε. Πρέβεζας έχει κάνει και τις δύο δόσεις εμβολίου μόλις στο 2% του συνολικού πληθυσμού.

Πρόσφατα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Πρέβεζας όλες οι παρατάξεις είχαν επισημάνει ότι τα στοιχεία εμβολιασμού δεν είναι ικανοποιητικά στην περιοχή της Πρέβεζας.

Ας ελπίσουμε τους επόμενους μήνες η κατάσταση να βελτιωθεί αισθητά.

Τα επίσημα στοιχεία είναι:

epirusblog.gr
5 of 5
Πρέβεζα: Σε χαμηλή θέση στην ολοκλήρωση του εμβολιασμού βρίσκεται η Π.Ε. Πρέβεζας
epirusblog.gr
5 of 5
Πρεβεζα 3409360169091168323
item