Έλενα Χριστοπούλου για Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Όταν μου μίλησε για την ιστορία της έκλαιγε τόσο πολύ που…”

Στον καναπέ της εκπομπής “Πάμε Δανάη” βρέθηκε σήμερα το μεσημέρι καλεσμένη η Έλενα Χριστοπούλου η οποία μίλησε για τον τρόπο που η ίδια αντιμετωπίζει τις διάφορες δυσκολίες της ζωής της αλλά ενώ αναφέρθηκε και στις καταγγελίες ηθοποιών που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. 

Η Έλενα, αναφέρθηκε και στην περίπτωση της Πηνελόπη Αναστασοπούλου με την οποία συνεργάζονται αποκαλύπτοντας πως όταν η ηθοποιός την μίλησε για την ιστορία της έκλαιγε τόσο που την έκανε να τα χάσει.

“Ποτέ δεν έχω εκδηλώσει ποτέ αυτά που πραγματικά νιώθω σε μια στιγμή της ζωής μου είτε καλή είτε κακή…Όταν μετά τα 40 μου, μου συνέβησαν κάποια πολύ σοβαρά πράγματα, πρέπει να καταλαβαίνουμε ότι το κεφάλι δε μπορούμε να το σκύβουμε, να μην λυγίζουμε αλλά να μπορούμε να ξανασηκωνόμαστε. 

Με ενδιαφέρει να ακούσει ο κόσμος το πως χειρίστηκα τα κακώς κείμενα της ζωής μου και όχι γιατί τα έζησα ούτε το πως τα έζησα… Τα βιώνω πολύ δύσκολα όλα αυτά και με ψυχοσωματικά και μπορεί να έχω χαθεί και από ανθρώπους που αγαπώ. 

Δεν έχω εκτιμήσει καταστάσεις σωστά. Έχω κάνει λάθη. Είμαι άνθρωπος. Το ότι μπορεί να έχω μια εικόνα σκληρής γυναίκας είναι δικό μου…” είπε και συνέχισε μιλώντας για τις καταγγελίες,

“Με βρίσκει να παρατηρώ τη μεγαλύτερη κοινωνική ήττα που έχω ζήσει. Δε ξέρω από που να το πιάσω… Οι γυναίκες κάνανε πολύ καλά που βγήκαν και το είπαν, οι άνδρες θα κάνουν πολύ καλά να το πουν αν ζουν το ίδιο. 

Δε μπορεί κανένας να φέρεται έτσι σε κανέναν άνθρωπο…. Δεν γνώριζα για την ιστορία της Πηνελόπης, την έμαθα πολύ αργότερα. 

Συνεργαζόμαστε με την Πηνελόπη 1.5 χρόνο οπότε μοιραία δε ξέρω τι της έχει συμβεί στο παρελθόν. Κάποια πράγματα τα έχουμε πει πρόσφατα και πριν τις εξελίξεις. Εγώ είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. 

Και εκείνη όταν καθήμενη στον καναπέ μου και έκλαιγε πάρα πολύ, είπα “Παναγία μου τώρα τι θα γίνει”. Πραγματικά δεν ήξερα τι να της πω. Σαν άνθρωπος και σαν μάνα δυο παιδιών φυσικά και είχε φόβο γιατί όλες έχουμε φόβο.

 Με αυτό έχουμε μεγαλώσει… Η Πηνελόπη και όλες οι γυναίκες που μίλησαν όμως και όποια βγει μίλησαν για ένα καλύτερο αύριο και θέλω να μην ξεχαστεί και να πληρώσουν αυτοί που πρέπει να πληρώσουν” δήλωσεepirusblog.gr
5 of 5
Έλενα Χριστοπούλου για Πηνελόπη Αναστασοπούλου: “Όταν μου μίλησε για την ιστορία της έκλαιγε τόσο πολύ που…”
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 1328680022137770593
item