Υπάρχουν γυάλινες πολιτείες στην Σελήνη, κατάλοιπα από τον Μεγάλο Πόλεμο, ισχυρίζεται ερευνητής Υπάρχουν γυάλινες πολιτείες στην Σελήνη, κατάλοιπα από τον Μεγάλο Πόλεμο, ισχυρίζεται ερευνητής | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Υπάρχουν γυάλινες πολιτείες στην Σελήνη, κατάλοιπα από τον Μεγάλο Πόλεμο, ισχυρίζεται ερευνητής

Είναι αναρίθμητα τα πράγματα που μας κρύβουν για την Σελήνη. Υπάρχουν τόσα πολλά, τόσες ενδείξεις αλλά και τόσα στοιχεία που φανερώνουν ότι Σελήνη δεν είναι αυτό που μας λένε. Δεν είναι αυτό που μας δείχνουν. Δεν είναι ο νεκρός κόσμος που θέλουν να μας πείσουν. Ποτέ δεν ήταν.

Ήδη από την αρχαία Ελλάδα, ο δορυφόρος της Γης περιγράφεται, με πόλεις και κτίρια, μα όλα αυτά οι σκεπτικιστές τα θεωρούν παραμυθάκια της Χαλιμάς. 

Μα και όταν τους δείχνεις επίσημες φωτογραφίες της NASA με τεχνητές δομές στην επιφάνεια της Σελήνης, πάλι οι αρμόδιοι σκεπτικιστές σου εξηγούν πως πρόκειται για παρειδωλίες και παιχνίδια της σκιάς του φωτός.

«Μελέτησαν μιαν άλλη Γη, άγνωστη, την οποίαν οι αθάνατοι ονομάζουν Σελήνη, οι δε κάτοικοι της Γης Μήνην και η οποία έχει πολλά όρη, πολλές πόλεις, πολλά μέγαρα», μας λέει ο Πρόκλος.

Ποιοί μελέτησαν αυτή την “Άγνωστη Γη”; Για ποιό λόγο είναι “Άγνωστη Γη”; Δεν ήταν πάντα εκεί; Και πως γίνεται αφού είναι “Άγνωστη Γη” να ξέρουν πως υπάρχουν επάνω της, πόλεις και μέγαρα; Περίεργα πράγματα, δεν νομίζετε κι εσείς;

Πράγματι, σύμφωνα με τον Ίωνα Μάγγο, υπάρχουν δομές στην Σελήνη που κάποιοι έχτισαν. “Υπάρχουν”, μάλιστα, “γυάλινα κατάλοιπα πόλεων της Σελήνης, από τον Μεγάλο Πόλεμο”.

Είναι βέβαιος ότι: “Ναι, υπάρχουν τεράστιες κατεστραμμένες γυάλινες πολιτείες όπως φαίνεται στις φωτογραφίες. Όλοι απορούσαν γιατί στις αποστολές στην Σελήνη δεν φαινόντουσαν αστέρια στον ουρανό”.

Και ποιός δεν έχει απορήσει, αν έχει προσέξει τις συγκεκριμένες εικόνες.

“Πως να φανούν;” αρχίζει να εξηγεί ο Ίων Μάγγος, “αφού προσσεληνώνονταν ανάμεσα στις κατεστραμμένες γυάλινες πολιτείες. Στον δε Νότιο Πόλο της, χρησιμοποίησαν κατά κόρον φίλτρο paint brush για να εξαφανίσουν τις πολιτείες, και την δεξαμενή πάγου με επιφάνεια 100 τετραγωνικά χιλιόμετρα”.

Κι αν αναρωτιέστε πως είναι τόσο βέβαιος και τόσο σίγουρος για όλα αυτά, μας εξηγεί:

“Αυτά τα βρήκε το διαστημόπλοιο Clementine του Αμερικανικού Ναυτικού !!! Αφήστε που μας δείχνουν γκρίζα την Σελήνη ενώ δεν είναι. Και προσέξτε την κατασκευή που φαίνεται μπλε στον κρατήρα Αρίσταρχο”!

Η Σελήνη, μας κρύβει πολλά. Ή μάλλον, για την ακρίβεια. Οι Αρμόδιες Επίσημες Αρχές μας Κρύβουν την Πραγματική Σελήνη. Μας κρύβουν αυτό που είναι στ’ αλήθεια.

diadrastika.com


epirusblog.gr
5 of 5
Υπάρχουν γυάλινες πολιτείες στην Σελήνη, κατάλοιπα από τον Μεγάλο Πόλεμο, ισχυρίζεται ερευνητής
epirusblog.gr
5 of 5
περίεργα 6711383774388358850
Σχόλια
item