Ματίνα Νικολάου: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της και το τρυφερό σχόλιό του Ματίνα Νικολάου: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της και το τρυφερό σχόλιό του | Epirusblog.gr | Ιωάννινα Ήπειρος Ελλάδα

Ματίνα Νικολάου: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της και το τρυφερό σχόλιό του

Μια πολύ γλυκιά και τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφό της Βασίλη Πορφυράκη κοινοποίησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η Ματίνα Νικολάου. 

Η ταλαντούχα ηθοποιός που έγινε ιδιαίτερα αγαπητή στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο της Βάνιας στην εκπομπή “Καλό Μεσημεράκι” τον περασμένο Αύγουστο συμπλήρωσε δυο χρόνια κοινής πορείας με τον νεαρό τραγουδιστή.

Η σχέση τους μέρα με τη μέρα φαίνεται να δυναμώνει όλο και περισσότερο ενώ ο Βασίλης Πορφυράκης έχει αναπτύξει και μια πολλή όμορφη σχέση με τον γιο της ηθοποιού΄. 

Η ηθοποιός από την άλλη, συχνά μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσιεύει τρυφερά στιγμιότυπα μαζί του εκφράζοντάς δημόσια την αγάπη προς το πρόσωπό του.

Έτσι και χθες δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία γράφοντας, “Αγαπώ τους ανθρώπους που φοράνε την ψυχή τους στο πρόσωπό τους”.

Κάτω από τη φωτογραφία έσπευσε να σχολιάσει ο αγαπημένος της με ένα πολύ τρυφερό σχόλιο, “Σ’ αγαπώ με όλη μου την ψυχή. Αυτή που έχω”.

epirusblog.gr
5 of 5
Ματίνα Νικολάου: Η φωτογραφία με τον σύντροφό της και το τρυφερό σχόλιό του
epirusblog.gr
5 of 5
show biz 3584419317725187961
Σχόλια
item